torsdag 8 mars 2018

jag mår bra


Vänner. Jag ville bara flika in och säga att jag äntligen, med handen på hjärtat, kan säga att jag mår bra. Har inte mått bra sedan i december och fy fasiken vad tungt det har varit. Och nu känner jag en lite glädje sprida sig ut i tummar och tår och jag har en massa roligt som väntar på mig. Stugliv, ett spännande möte i Helsingfors, nästan alla kurser i skolan avklarade, NEW YORK och en känsla av att trivas ensam. Jag satt hos psykologen idag och berättade att jag varit glad i en vecka och ju mer jag berättade desto mer övertygad blev jag om att det är bra för mig att mitt förhållande tog slut. Tänk att jag ens kan tänka det redan, det gör mig glad. Så visst visst, det blir faktiskt bättre med tiden.

Skall tillåta mig själv att göra inget idag, för att jag som kvinna på kvinnodagen faktiskt är glad att säga att jag har ett jobb och tjänar pengar och helt enkelt har råd att för en sekund luta mig tillbaka och skita i alla krav. Kvinna och gör inget jag inte vill, det skall inte du heller! BYE--

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

Social

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog