lördag 10 mars 2018

slow livingVSLUT.
Jag lever fortfarande långsamt och det är så skönt. Går inte runt och har dåligt samvete att jag inte bloggar så mycket just nu för jag tror ni vet varför. Behöver inte förklara mig :) Igår köpte jag ett begagnat kameraobjektiv via Facebookgruppen Kamerakirppis och känner mig lätt som en proffsfotograf nu. Objektivet väger ju mer än mig? Osäker om själva kamerahuset orkar bära det haha. Blir bra bilder i New York i alla fall. Börjar dessutom ha min fotoidentitetskris på koll, gillar tonen i bilderna ovan! Det blir väl den sortens redigering jag fortsätter med. Vad annat är bra? Skall mysa på Stugan med Sabi, Emma, Sebbe nästa vecka då vi har läs- och skrivvecka och bara skall vara flitiga på våra slutarbeten. Tänker typ ta med mig så övermycket mat att man aldrig blir olycklig där. Mat är livet : )

Idag står simning på schemat och sedan funderar jag på hur jag kunde bygga en fönstervägg i lägenheten. Behöver en sådan osv.

**

WEEKEND.
I am still living slowly and it feels so good. I don't walk around feeling bad about myself for blogging so little and I guess you understand me. I don't need to explain :) Yesterday I bought a second hand camera lens through the Facebook group Kamerakirppis and I feel like a pro now. The lens is heavier than me? Not sure if the camera itself will break or not when it carries the lens haha. There will be nice pictures taken in NYC, however. I am starting to get over my photo identity crisis as well, I like the tone in the pictures above! I guess I'll keep editing them that way. What else? I will stay at my summer place with Sabi, Emma and Sebbe next week as we have our reading week and are free from school. I will take too much food with me to never be unhappy there. Food is life:)

Today I will go swimming and then I would like to build a window wall inside my apartment. I need one.

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog