måndag 23 april 2018

Köpenhamn Köpenhamn Köpenhamn
Några bilder tagna av Jemina och hennes kompis under förra tisdagens yoga i Åbo slott! Spännande koncept. Skönt att göra något också för en gångs skull, är ju årets lataste gällande träning. Anyway, kul vare och jag går gärna igen och töjer på mig själv.

Annars då? Jag är inne i en ganska stressig period just nu men försöker hålla ut, i sommar flyttar jag ju söderut och träffar danska män <333 så det tröstar lite. Jag har förresten fått ett rum i Köpenhamn fixat nu också så jag har tak över huvudet under hela min tid där, jeje! I himla mysigt område också. Skall åka båt över till Stockholm och tåg till Danmark därifrån för den som undrar. Om dagarna när jag kommit från jobbet skall jag strosa runt i mina kvarter och jobba på mysiga caféer på min bok och bloggen. Det blir fint hörrrrni. Har nästan 15 sidor skrivet av slutarbete nu så det lär inte bli omöjligt att få det klart innan jag åker iväg. Det kommer att vara så fantastiskt. Jag kommer att tycka om mitt liv så mycket när jag lämnar Åbo för att bo utanför gränserna första gången någonsin. Tänk! Det är stort för mig att åka dit. Var har ni bott under ert liv?

**

Some pictures taken by Jemina and her friend during last week's yoga in the castle! Cool concept. Nice moving my body a bit too, I am so lazy when it comes to that. But I would like doing it again soon.

What else? I am very stressed atm but I am trying to manage somehow, I am moving to Denmark in the summer to hang with Danish men <333 so that comforts me a bit. I found a room in Copenhagen btw so now I have a home for my whole stay, yey. In a very cosy area too. I will take the ferry to Sweden and go by train to Denmark from there for those who wonder. During the days after work I will walk around in my new hoods and work at nice cafés on my book and the blog. Niceeee. I have written almost 15 pages on my thesis now so I guess it is possible to get it done before Denmark. Fantasticcc. I have never lived outside this place so moving abroad is big for me. Where have you lived in your life?

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog