måndag 16 april 2018

mina dagar i stories

FÖLJER DU MIG PÅ INSTAGRAM? Om inte, klicka här för att komma till min profil och följ gärna! Jag heter @groniabo där. Vi skall se på de senaste stories jag lagt upp där!

**

ARE YOU FOLLOWING ME ON INSTAGRAM? If not, click here to get to my profile and feel free to follow! My name is @groniabo there. Let's take a look at my stories on Instagram lately.


Efter en fantastisk dag i solen på Tårgets terrass med Sabi och Ida, var jag på riktigt gott humör när jag gjorde i ordning mig inför Johan Glans' stand up på Åbo Svenska Teater. Jag hade haft frågan om han är Sveriges roligaste man som en story på Instagram och majoriteten svarade nej?? (kan ni förklara). Jag bestämde ju mig dock för att ta reda på.

**

After an incredibly nice day in the sun at Tårget with Sabi and Ida, I was in a good mood when I got ready for Johan Glans's stand up at Åbo Svenska Teater. I had asked my Instagram followers if he is the funniest man in Sweden and the majority said no?? (Can you explain). I decided to find out, obviously since I went to see him.


Han var helt klart den roligaste jag någonsin träffat. REKOMMENDERAR honom alla gånger.

**

He was by far the funniest person I have ever met. I RECOMMEND him anytime.



På fredag köpte jag hem blommor från torget. Köper dem i sin plastkruka och returnerar plastkrukan till torgförsäljarna som återanvänder dem. Super!!

**

On Friday I bought flowers from the market place. I buy them in their plastic pot and then return the pot to the sellers at the market place, because they reuse them. Super!!


På lördag gjorde jag okarabiffar. Recept kommer!

**

On Saturday I made okara patties. You will get the recipe soon!


Köket var ett fucking kaos efteråt. Orkar ej.

**

The kitchen was a fucking nightmare afterwards. Whhhy.


Överlevde dock kaoset och steg upp tidigt nästa dag för att åka till Helsingfors där jag höll en 2,5 h workshop om Zero Waste på Natur och Miljös kontor! Efter det såg jag Den Andra Naturen som jag skall recensera här på bloggen ASAP. Var hemma i Åbo 23.55.

**

I survived the chaos from my cooking and woke up early the next day to go to Helsinki where I held a 2,5 h long workshop about Zero Waste at Natur och Miljö's office. Then I went to see Den Andra Naturen that is a play I will write about on the blog ASAP. I was back in Turku 11.55 pm.


via GIPHY

Och igår söndag fyndade jag FANTASTISKA saker på Puutorin Kirppis i Åbo. ÄLSKAR platsen. En väska, två skjortor, ett par byxor, en klänning, en kavaj. Skall visa sen! Det var mina dagar i stories, det! Vad har ni sysslat med?

**

And yesterday Sunday I found AMAZING things at Puutorin Kirppis. I LOVE that second hand store. A bag, two shirts, a pair of pants, a dress, a blazer. I will show you! And those were my days in Instagram Stories. What have you been up to?

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog