lördag 28 april 2018

mitt liv går upp och ner men mer upp

En snabb titt på vad jag gjort på sistone. Livet går upp och ner för mig, ibland bryter jag ihop och blir en ynklig hög och ibland är jag bara SÅ glad. Men överlag går det uppåt. Snart är jag över hnm och alla sorger vetni!

**

A quick look at what I have been up to lately. Life goes up and down for me, sometimes I jsut fall apart and sometimes I am SO happy. But overall I feel good. Soon I will be over him and all of this sadness guys!


Häromdagen var jag ju och fota olika second hand-hem med Jemina, och snälla som vissa är, så blev vi faktiskt bjudna på frukost i ett av hemmen. Kan inte klagaaaa. Hemgjord müsli, nybakta croissants, frukt och havremjölk. Bilden blev ju årets mest ofokuserade men livet är ofokuserat ibland.

**

Like I told you, Jemina and I took photos of second hand homes the other day, and since people sometimes are superrr nice, we actually got to eat breakfast in one of these homes. Can't complain. Homemade muesli, freshly baked croissants, fruit and oat milk. No focus in my camera though.


Jag har så klart hunnit sitta och blicka ut över Aura å på mitt favoritställe i Åbo. Telakkaranta. Kommer saknar det något otroligt i Danmark. Alltid fina solnedgångar, alltid sjukt lugnande. På riktigt bästa platsen jag vet här.

**

I have of course had the time to sit by the river in Telakkaranta. My favorite place in Turku. I will miss it so much when in Copenhagen!! Always nice sunsets, always so calming. Seriously the best place here.


Och så mitt hem. Tycker så mycket om mitt hem egentligen, om jag skulle hålla det städat varje dag skullle jag ju obviously trivas bättre dock. Men men, är man en kreativ själ med ett kreativt kaos (lol bara en bortförklaring) så blir det väl stökigt ibland. Ofta. Alltid.

**

And my home. I like it so much actually, but I would obviously like it more if I could stop creating a mess in it every day. Well well, being a creative soul with a creative mess around me (lol just an excuse) is what results in this sometimes. Often. Always.


Jag har jobbat en del i skolan också för att skriva på slutarbetet (20 sidor nu folketttt!!!) och en dag fick vi bildbevis av mig som håller i en plastflaska. Är den min eller min kompis??? Är jag Zero Waste eller inte??? Har åtminstone blivit hotad med att bilden sprids om jag beter mig otrevligt mot ägaren hehe. Nåväl, nej den var ju inte min. Men tyckte att innehållet lät ganska gott. Saknar smoothies atm.

**

I have been working a lot at school lately as I am writing on my thesis (20 pages now ppl) and one day we got proof of my holding a plastic bottle. Is it mine or my friend's??? Am I Zero Waste or not??? At least I have been threatened that the picture would be posted on social media if I treat the owner badly hehe. Anyway, no, it is not mine. But I thought it sounded like a pretty good yoghurt smoothie. I miss smoothies.
Annat jag gjort? Arbetat i bibban, inte endast skolan. Jesus. Så mycket skrivande. Sedan har jag också fått låna en sötis-hund till mina kompisars lägenhet då de städade för att flytta ut. Tragiskt att alla lämnar Åbo men det gör ju jag också snart då jag tar picket och packet och åker ner till Danmark.

**

What else have I been up to? I have been writing at the library too, not only at school. Jesus. So much writing to do. Then I borrowed a cutie pie dog to my friends' apartment when they were cleaning up before moving out. Tragic how everyone is leaving Turku but so will I soon when I go to Denmark.


Hejsvejs


Och så min fina samling växter i cykelkorgen. Vill leva livet så här. Cykel, växter och sattttans snygga byxor (syns ej på bild men jaa). Det var nåra av mina dagar det!

**

And my pretty collection of plants in my basket. I want to live life like this. Bike, plants and freaking cool pants (you can't see them but). Some pictures from my life lately!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

Social

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog