onsdag 4 april 2018

saker en rädd ekoperson tänkerJag har skrivit ett liknande inlägg tidigare men jag förnyade det lite grann för det är kul. Saker man blir rädd för när man gått och marknadsfört sig själv som miljövänlig och miljömedveten. Spoiler: det är mycket.

**

Things a green person thinks and is afraid of.

**

>Ah. Nu tackade jag nej till kvittot och personen i kassan slängde bort det. Hoppas ingen såg mig och hatar mig nu.<

>Ah. I said no to the receipt and the person working threw it away. I hope no one sees me and hates me now.<

**

>Behöver snickers, mars, tupla i mitt liv men de är så plastförpackade. Kan inte någon bara köpa några stänger och ta bort plasten och ge chokladen till mig.<


>I need snickers, mars and other chocolate bars in my life but they have so much plastic packaging. Can't anyone just buy some bars and remove the plastic and give the chocolate to me.<

**

>Mormor bad mig köpa plastförpackad korv. Okej då mormor. *går i butiken med plastförpackad korv* DET HÄR ÄR ALLTSÅ TILL MIN MORMOR INTE TILL MIG! HÖR NI ALLA. Livrädd att någon ser mig.<

>Grandma asked me to buy her some sausage. Ok granny. *goes to the store and buys sausage in plastic packaging* SO THIS IS NOT FOR ME THIS IS FOR MY GRANDMA OK CAN YOU HEAR ME. Scared af that someone would see me.<

**

>Kul. Tvättade händerna på toaletten och där fanns bara pappershanddukar. Ja, jag torkar väl mig på mina kläder då. Fuck.<

>Nice. Washed my hands in the bathroom and they only have paper napkins. Well, I'll just dry my hands in my clothes then. Fuck.<

**

>"Ja, jag kan väl hålla i din plastpåse medan du går i butiken" säger jag vänligt till min vän. Är därefter livrädd att någon skall se mig och inte tro på mina förklaringar att det inte är min plastpåse. INTE MIN.<

>"Of course I can hold your plastic bag for you" I tell my friend. After that I am, again, scared af that someone will see me and not believe me when I try to explain that it is not mine. NOT MINE.<

**

>Vill ha glass. Vill ha så mycket glass. Kartongförpackad glass med plastremsor. Vill ha, måste ha, skiter i allt och köper. Livrädd att någon bekant ser mig och kommer med pekpinnar. Lovar jag lägger plastremsan i min burk:)<

>Want ice cream. So much. I want ice cream in cardboard boxes with plastic wrappers around. I want, I need, I have to have it and I buy it. So scared that someone who knows me will see me and judge me. I promise to put the plastic wrapper in my jar : )<

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog