tisdag 1 maj 2018

vappp
Jag lyckades radera de få bilder jag tog under vappen så fick bli nåra från idag i stället. Mådde finfint på morgonen för gick tidigt och sova. Hade sleepover med Sabi och 20 munkar samt Friends och ärligt talat är det precis så jag vill avsluta alla festkvällar haha. Är ju himla dålig på att festa, och pga jobbiga livsminnen kändes vappen inte så pepp i år. Har haft svårt att sova och inte sörja mitt ex på sistone, och våren och sommaren var alltid våra bästa tider tillsammans så. Man blir påmind och det gör ont i själen helt enkelt. Kanske bra att inte dricka då heller. AAAnyway, skönt att det är maj och att det är trettio dagar till flytt, fiiifan va nice!!! HUR taggade är ni på mina Köpenhamn-inlägg sedan? Svara gärna "mycket!".

Pst. Har deadline för slutarbetet nästa vecka så ifall bloggen kommer i kläm är det bara därför! Gör allt jag kan för att skriva vetenskapligt varje dag och det tar ganska mycket energi liksom. Jag tänkte gå in i någon form av mental breakdown-burnoutvägg-ish i vintras när jag mådde som sämst och dessutom var utanför mitt hem mellan kl. 7-20 VARJE dag, så är väldigt försiktig nu och gör bara det jag på riktigt orkar med. Man skall inte gå in i väggen om man kan hindra det, så om man känner på sig att något blir för tungt borde man genast minska på bördan. Jag fattade det då strax innan jag trodde jag skulle halveras fysiskt. Tur det då. Annars kanske jag inte skulle göra annat än sova nu. Tänk på det. Kram!

**


I had a calm vappu and went early to sleep. Sabi slept on my couch after our night snack consisting of 20 donuts and Friends. There was really no party mood in me because I was feeling like a zero about the break up. Vappu, spring, summer. These remind me of him too much. Good not to drink when you are feeling down, right? I am btw working on my thesis like crazy now, it should be done next week. So if I don't blog that much, it is because I need to focus on my writing. I don't want to burn out so I will try not to have too much going on at the same time :)

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog