torsdag 14 juni 2018

Beyonce-bingo en torsdag


Hej från lilla toaletten med världens bästa utsikt! Jag tänkte bara slänga in en torsdagshälsning innan jag drar iväg på Beyoncé-bingo med Dana och några andra. Hehehe. Den här staden har verkligen allt, evenemang varje kväll någonstans. Jag har dock inte känt mig på topp hela veckan så idag har jag ryckt upp mig igen och skall vara social :) Det är inte alltid lätt att flytta ifrån sina nära och kära!

Den här jeanskjolen hittade jag btw på Wasteland, en fruktansvärt cool second hand-butik på Studiestræde här i Kph. Tipstips! Jag har börjat gå enligt Lauren Singers ord om när hon shoppar kläder. Hon frågar sig alltid innan ett klädköp om plagget kommer att få henne att känna sig snygg, stark och empowered. Är svaret tre gånger ja blir det ett köp! Jag köper inte längre något som är sådär halv-okej, det sparar pengar och samvete. Men men, nu skall jag slänga i mig något och sedan till Vesterbro! Hörs! <3

**


Hi from the little restroom with the best views! I just wanted to say hi before I go on a Beyoncé bingo with Dana and some other people. Hehehe. This city really has it all, events every night. I haven't felt very good these past days though so today I wanted to do something fun :) It is not easy to move away from your people in Finland!

This jeans skirt is the best thing ever. I found it at Wasteland, a super cool vintage second hand store at Studiestræde here in Cph. Go there!! I have started thinking like Lauren Singer when shopping clothes. She always asks herself if the piece will make her feel hot, strong and empowered. If the answer is 3 times yes, then she will buy it! I don't buy half OK stuff anymore, it saves me money. But anyway, have to go! See you <3

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog