tisdag 5 juni 2018

FAVORIT I REPRIS: Zero Waste-hårspray


Min hemgjorda Zero Waste-hårspray som knappt kostar något alls! Jag kan inte få nog av den, den är så himla bra och enkel. Blanda valfri mängd vatten och socker (dock mera vatten, du kan om du vill ta 2 dl vatten och 2 msk socker) och häll i en sprayflaska och blanda. Jag droppade i eterisk lavendelolja för doft och det är finfint! Den här sprayen är ordentligt stark och håller mer än en dag (mvh erfarenhet). Jag återanvände en gammal saltvattensprayflaska som mitt ex lämnade kvar. Haha, funkar bra. Testa!

PST! Jag visade den här bilden på Instagram för ett tag sedan, kom ihåg att följa mig där också! Jag heter @groniabo och du kommer till min profil genom att klicka här!

**


My homemade Zero Waste hairspray that costs almost nothing to make! I can't get enough of it, it is so good and easy to make. Take water and sugar (more water though, if you want to can try 2 dl of water and 2 tbsp of sugar), pour in a spray bottle and shake. I put essential lavender oil in it for a nice smell. This spray is so strong and stays perfectly even overnight. The bottle is an old salt water spray bottle that my ex left here. Haha, works really well. Try it yourself !

PST! I posted this pic on Instagram a while ago, make sure you follow me there too! @groniabo is my name and you get to my profile by clicking here!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog