fredag 10 augusti 2018

Louisiana Museum of Modern Art

Igår var jag på besök i Louisiana Museum of Modern Art en timme utanför Köpenhamn. Fotovänlig plats med världens coolaste spegelsal. Det enda jag kunde tänka var att jag måste ha ett eget rum som är bara spegel, tänk så galna bloggbilder man kunde få där. I olika ljus och med olika redskap. Jaja. Höstens mål!

Jag kom hem närmare tio tror jag och det visade sig att bussen åkte rakt förbi mitt hem så jag hoppade av där och är därmed utan cykel eftersom den blev vid Nörreport i centrum. Vad gör man, jag måste ta bussen dit nu och därifrån cykla till jobbet. Inatt när jag skulle sova åskade och blixtrade det så rejält att jag kunde se blixtarna trots att jag hade ögonen stängda. I morse var typ alla husets fönster på vid gavel av nattens vind haha. Skitkallt. Men jag är glad att det är lite svalare nu äntligen, steks verkligen i hettan. Svettttt. Nåväl! Nu skall jag äta gröt med såväl dumpsterbär som -banan! Kul att man kan hitta sådant också. Sedan jobb! Skönt med helg dessutom, fifaaan. Vad har ni för planer?

____________________

Yesterday I visited Louisiana Museum of Modern Art one hour outside of Copenhagen. A very photo friendly place with the coolest mirror room ever. The only thing I could think was that I have to have a room like that myself. Imagine how crazy photos I could get! That is the goal of this autumn.

I got back at like ten pm yesterday and I realised that the bus drove past my house, so I got off there instead of picking up my bike from the center where I left it, so I have to take the bus there now before I go to work. Tonight there were such crazy thunder lightnings that I could see them even with my eyes closed. And all the windows in the house were open this morning after a windy night haha. Freaking cold. But I am happy that the weather is a bit cooler now, I seriously can't handle the heat. Sweeeeat. Anyway, now: breakfast including dumpster berries and bananas! Fun that you can find stuff like that as well. Then off to work! And feels so good with weekend now.

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog