onsdag 26 september 2018

bokjobb, mittfingrar och handboll
Hej från kontorsutrymmet! Jag började dagen här lite senare än tidigare eftersom jag gått och inflammerat båda mittfingrarna (kul att visa till alla och ge dem fingret hehe) och var tvungen att gå till hälsostationen. Nåväl, blir väl lite mer antibiotika igen, förstår inte hur allting alltid kommer på samma gång. Men oberoende har jag idag fixat de grejer jag fått feedback om gällande boken och också redigerat en del bilder samt slängt in några kommentarer på några bra blogginlägg jag läst. Till uppgifterna idag hör dessutom att förstå hur Pinterest fungerar (heberiska för mig), ta några bokbilder och sedan gå på handbollsträning. Ja ni hörde rätt! Om ni inte råkat läsa det här innan så vill jag meddela att det var ett fantastiskt val att gå med i ÅIFK:s nya divisionslag för damer. Många av spelarna är sådana jag spelade ihop med när jag ännu var aktiv 2012 innan jag fick fnatt och slutade. Vi tränar en gång i veckan och kommer att spela en hel del matcher. Ni får gärna komma och heja på oss och se mig tomatröd i ansiktet, haha! Handboll är fantastiskt roligt, har jag några nuvarande eller före detta spelare bland läsarna?

Pst 1, jag försökte ha ett miljövänligt kontor, så allt det ni ser är sådant jag rotat fram i min familjs gömmor, inget är nytt. Tycker om att inreda med det som finns, det blir en viss icke-perfekt känsla som känns perfekt. Vet ni vad jag menar?

Ha en fin dag!

____________________

Hi from my office space! I started the day here a little later than usual since both my middle fingers have an infection (fun to show people and give them the finger hehe) and had to go see a doctor. I guess I will be eating some more antibiotics again, I don't understand how everything always comes at once. Anyway, today I have fixed some things I've got feedback on about the book, edited some photos and written some comments on nice blog posts I've read. My tasks for the rest of the day are to learn how to use Pinterest, take some book photos and go play some handball. Yes! I have started playing in ÅIFK:s newest team. Many of the players there are the same that I played with in 2012 before I quit for some reason. We practice once a week and will have some games to play as well! You are welcome to come and watch us play and see my red face while running, haha! Handball is so much fun, do I have some readers that are playing it or have played handball?

Pst 1, I tried making my office sustainable, so everything you see is something I have found in my family's storage spaces, nothing is new. I like decorating with whatever I find, that gives it a non perfect look that feels perfect. Do you know what I mean?

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog