söndag 16 september 2018

dagens arbetsdagHej vänner! Här har jag arbetat hela dagen, i kontoret tillsammans med Ann-Christine (som jag härmed kommer att kalla Chrisse/Krisse (hur skrivs det?)) som skriver bloggen Luonnonkaunis. Som jag berättade är hon med mig här alltid när våra tidtabeller inte går kors och tvärs. Det har varit så kul att ha någon man umgås med samtidigt som man ändå jobbar. Idag har varit hektiskt eftersom jag haft så mycket att göra för bokens skull. En av bilderna jag tog syns här ovan. Tror den blir väldigt bra i boken, grafikern är så duktig så! Är väldigt ivrig att få se boken när den är klar men någon månad är det ännu tills dess hehe. Otålig! Vi har jobbat så mycket med den med mina fantastiska bokmänniskor och grafikern så jag vill faktiskt bli klar och se den fysiska saken i min hand. Blir helt fantastiskt och jag hoppas ni också vill läsa den!

Livet annars? Jag mår bra! Är så glad : ) Så tacksam över min hjärtevän och hur vardagen ser ut just nu. Jag vaknar inte för tidigt och så tar jag mig till kontoret för att jobba om jag inte jobbar på caféet. Väldigt skönt även om jag har mycket att göra. Och i söndags spelade vi ju match som jag berättade! Vi vann!! Så kul. Hade glömt känslan av att springa på planen framför hejande publik, men roligt är det. Så så roligt. Nu skall jag hem och äta en sen lunch samt städa upp efter en fotosession som stökade till det ordentligt. Ha det fint!

____________________

Hi friends! I have been working here the whole day, at the office together with Ann-Christine (I will btw call her Chrisse/Krisse from now on (how do I write it?)) who writes the blog Luonnonkaunis. As I told you she will hang out at the office with me always when possible. It has been fun having someone to hang out with at the same time as we are working. Today was pretty hectic since I had so much to do for the book. This picture is one I took for that today. I think it will work very well in the book, the graphic designer is super talented so she knows how to do it. I am extremely excited to see the book when we are finished but I still have to wait a few more months. But I can't! We have been working with the book so much and I just want to see the real book in my hands. It will feel pretty crazy and I hope you will want to read it too!

So how is life going otherwise? I feel good! I am so happy : ) So thankful for my boyfriend and my everyday life right now. I don't wake up too early and when I feel like it I go to the office to work if I don't need to be at the cafe. I love it even though I have a lot to do. And last Sunday we had our first handball game like I told you! We won!! Yay. I didn't remember how good it feels to run around there with the audience supporting the team. Now I will go home, have a late lunch and clean up after my last photo session which really messed it up. Have a nice day!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog