fredag 14 september 2018

idag plåtar jag bara bokomslagA pic from shooting my book cover today when I got frustrated and just took some selfies

HEJ från kvinnan med det bråda livet!! Just nu händer så mycket och jag försöker använda tiden effektivt. Idag vaknade jag med min hjärtevän och såg på standup innan han åkte på jobb och sedan dess har jag bara fotat bilder för bokomslaget hela förmiddagen. Har fotat ca en tredjedel av det jag skall fota.. så man kan väl säga att dagen ännu är ung. Jag vill ju att bokomslaget  blir bra så jag försöker verkligen skapa något fint och avslappnat, precis som jag upplever att saker och ting borde vara.

Nästa vecka jobbar jag inte på caféet så det blir mer fokus på blogg, bok och företag, vilket jag ser framemot! Försöker chilla under veckoslutet och kanske åka ut till landet om det inte spöregnar (vilket är mys men inte i en öppen båt). Annat då? Mina basilikablad i vatten har fått rötter så jag skall försöka plantera dem i några krukor, mormors äpplen verkar inte bli färre (förde 117 äpplen till caféet igår haha) och jag har mycket eko-inspiration i hjärnan atm. Känns bra! Måste bara få min to do-list avbockad så jag kan skriva mer om det här snart. Hoppas ni har tålamod med mig och det lite bristfälliga uppdaterandet, jag behöver helt enkelt prioritera boken först. Den kommer bli fantastisk, påriktigt <3

____________________

HI from the busy lady!! A lot is happening right now so I am trying to use my time efficiently. Today I woke up with the boy and watched some stand up before he went to work and since that I have been shooting for my book cover the whole day. I have taken about a third of the pictures I am supposed to take so one might say that the night is still young. I want the cover to be good so I am really trying to create something cool and chill, just like I feel that things should be in life.

Next week I don't have work at the café so I will focus more on the blog, book and business, which is something I look forward to! I will try to rest during the weekend and maybe go to our summer place if it is not raining (which can be cozy but not in an open boat). What else? My basil leaves in water have roots now, my grandma's apples don't seem to go away (I took 117 apples with me to the café yesterday haha) and I have a lot of green inspo in my brains atm. Feels good! I just need to do my to-do list first before I can write more about that here. I hope you are OK with my kind of not-regular-blog posting right now, I need to prioritize the book first. It will be so good, for real <3

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog