tisdag 25 september 2018

mitt eget kontorsutrymme


Jag frågade min mormor om jag får låna ett utrymme hos henne för att ha ett kontor i, och svaret var ja! Så här har jag byggt upp ett litet kontor till mig för blogg och bok så att det skall vara lättare att arbeta än hemma där man enkelt distraheras av annat eller inte stiger upp ur sängen på hela dagen. Allt är ju väldigt halvfärdigt ännu men jag är så nöjd att ha en egen liten plats. Lättare att andas här än hemma! Jag gjorde vänteplatser mittemot mitt datorbord för kunder, med dricksglas och allt. Hahaha. Jag vet ju att ingen är påväg inom någon som helst snar framtid men det var roligt att leka med tanken. Letar för den delen fortfarande efter någon att göra betalda samarbeten med, så hör av dig om du har ett eget företag eller vet något företag jag kunde vara intresserad av att göra reklam för! Alla tips mottages <3 Vad tycker ni om mitt lilla kontor förresten?

____________________

I asked my grandmother if I could use a space at her place as an office and she said yes!! So here I built a little office space for my blog and book to make it easier to work than at home where I am easily distracted by other things or where staying in bed is a very attractive option. Everything is just starting to take shape and nothing is ready yet but I feel so happy to have my own place to work at. Easier to breath than at home! I made a waiting place for customers, with drinking glasses and everything. Hahaha. I know that no one is coming in a long time but it just felt fun to do this. I am btw still looking for someone to make paid collaboraions with, so please contact me if you have a company or know a company that might interest me! All tips are welcome <3 What do you think about my little office btw?

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog