torsdag 6 september 2018

skakiga fötter och femton äppelskrutt senareHEJ! Här ligger en riktigt trött Julia och skriver. Jag har varit med om ett maraton, tror jag. Allting började med att jag tog en jobbtur på caféet igår och det var SÅ tungt. Men så roligt, har faktiskt saknat aktivitet. Det var dock så bråttom att jag inte satt på 8 timmar utan bara jobbade med varje liten muskel. Därefter tog jag pick och pack och for på handbollsträningar första gången sedan 2012? Det var så galet roligt! Och tungt haha! Hade blodsmak i munnen och benen skakade seriöst. Helt spagetti men så kul <3<3<3 Bästa sporten som finns? Ja! Lättare blev det inte av att jag hade en till 8 h jobbsession idag som var ännu tyngre än igår. Men nu är jag hemma, duschad och utmattad och känner mig nöjd. Så skönt att jobba hårt.

Annat då? Jag arbetar mycket med bilder för boken för tillfället, skall ta några under veckans gång bara jag har en ledig stund. Vi har omslagsbilden som tema denna och nästa vecka, spännande spännande. Får se vad slutresultatet blir:) Imorgon skall jag se handbollsmatch och på lördag skall jag på bloggworkshop, blir riktigt intressant och kul! Nu: fixa fixa fixa plus äta mat! Vi hörs!

Just det ja, rubriken. Jag äter äppel som en galning här!! Måste rädda äpplena!!

____________________

HI! Here you have a very tired Julia writing. I think I ran a marathon. Everything started when I went to work yesterday at the café and it was SO tough. But so much fun, I have missed being this active. It was such a busy day so I didn't sit down for 8 hours , I just worked with every little muscle. Then I took my things and went to play handball for the first time since 2012. So freaking niceeee! And sweaty haha! I hade a taste of blood in my mouth and my legs were seriously shaking. Spaghetti. But so much fun <3<3<3 The best sport? Yes! It didn't get easier when I had another shift at work today, 8 hours again, and it was an even busier day than yesterday. But now I am at home, just got out of the shower and I feel good. Love working hard.

What else? I am working a lot with pictures for my book at the moment, I will take some during the week as soon as I have the time for it. This week we are working on the cover, it will be nice to see the result!:) Tomorrow I am gonna watch a handball game and on Saturday I am going to a blog workshop, interesting! And fun! Now: a lot of fixing to do and eating some food! See you later!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog