Slider

den lilla nya Zero Waste-burken

onsdag 3 oktober 2018Nu blir det igen burksnack, jag har nämligen påbörjat en ny burk. Som ni kunde läsa i det här inlägget blev min gamla burk full på endast två månader. Här är nu min nya, mindre burk, som jag har som mål att ha i flera år. Det kan bli tajt och det kan hända att det inte alls blir som jag vill men få se. Det gör ju inget om jag inte har den i flera år men värt att ge det en chans! Hur länge tippar ni på att jag kan använda den här burken som skräpsamlare?

____________________

Now time for some jar talk again, because I have started with a new jar. As you could read in this post the old jar was filled in just two months. This is my new jar, a lot smaller, and my goal is to keep it for years. It can be tight and maybe all that trash will not fit in it but we will see about that. It isn't such a big deal if I don't succeed, right? I'll give it a shot! How long do you think I will have this jar as my trash can?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Search This Blog

Använder Blogger.

Widget No.3

You can use this area to add any widget you want.

Social

Pages

BTemplates.com

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright