söndag 4 november 2018

veckans planerHej bästa läsare!! Mina ögon hoppar snart ut ur mitt huvud av ren trötthet, har haft en hel del att göra och därför har det varit lite tystare här också. Men strax kan jag gå och sova, hurahurrahurra <3<3<3 Har saknat täcket, min kära pojkvän att sova bredvid och ordentlig sömn. Vill ni höra veckans planer? All right:

Hi dear readers!! My eyes are popping out of my head soon from pure tiredness, I have had a lot to do lately and therefore the blog has been a little quiet. But soon I will go to sleep, hurray <3<3<3 I have missed my bed, my dear boyfriend to sleep next to and just proper sleep. Do you want to hear my week's plans? All right:
MÅNDAG / MONDAY
Yle kommer hit för att filma en grej med mig! Helt superkul, jag tyckte det var väldigt roligt senast som Kioski ville filma hemma hos mig. Ni ser den videon här ovanför! När det är klart skall jag börja öva på den föreläsning jag håller på Fabbes 16 november (reklam: ni får gärna anmäla er via den här länken!) och eventuellt hämta ett par skor och en väska som jag låtit repareras. Tips tips, reparera i stället för att slänga.

Yle is coming over to film a thing with me! That will be so much fun, I thought it was so nice when Kisoki wanted to do that with me earlier. You can see that video here above! When we are done I will start working on my event I am arranging at Fabbes the 16th of November and maybe pick up a pair of shoes and a bag that I gave to someone who can repair them. A great tip you guys, repair and fix stuff instead of throwing away.
___

TISDAG / TUESDAY
Jag har en intervju om min livsstil och att jag gjort den till ett arbete via bloggen m.m., på Whatsapp under morgonen. Därefter kommer jag troligtvis att jobba ihop med Ann-Christine (Luonnonkaunis) igen på kontoret samt fortsätta öva på min föreläsning. Eftersom bloggen varit lite tyst som sagt, skall jag skriva några inlägg under dagen och vara flitigare med kameran. Har ett stort inlägg som jag skrivit om att undvika skräp som jag bara måste få bilder till ännu. Stay tuuuned.

I have an interview about my lifestyle and how it became my job through the blog etc, on Whatsapp during the morning. After that I will probably work together with Ann-Christine (Luonnonkaunis) again at the office and keep working on my event at Fabbes. Since the blog has been a little quiet lately, I will try finding the time to write some blog posts as well and taking some photos too. I have a big blog post coming up about avoiding waste but I need to take some photos for that one.
___

ONSDAG / WEDNESDAY
Jobba vidare på kontoret, föreläsningen måste börja få en tydlig struktur och samtidigt behöver jag utan tvekan börja jobba på ett julkalenderprojekt jag haft i tankarna ett tag nu. En miljövänlig och icke-konsumerande julkalender så klart : )

I will be working at the office and my event at Fabbes needs to get a clear structure now. I also need to start working on an eco friendly non consumption based Christmas calendar I am planning:)
___

TORSDAG / THURSDAY
Det här blir en fin och kul dag för min kära pojkvän blir lite äldre <3 så det skall firas men först har jag en morgonjobbtur på caféet. Jag har en fin överraskning planerad till honom, för jag ger ju inte materialla presenter som jag eventuellt redan nämnt.

This will be a great fun day since it is my dear boyfriend's birthday <3<3 we will celebrate that but first I have to work a few hours at the café. I have a nice surprised planned for him, I don't give any material gifts you know.
___

FREDAG / FRIDAY
På fredagen skall jag jobba lite mer på blogg-grejer eftersom torsdagen blir caféjobb och födis men sedan tänkte jag faktiskt festa lol, vi vet alla hur det går. Jag tappar lusten efter första klunken alkohol och kryper in i en pyjamas och somnar haha. Nä men den här gången skall det lyckas. Skall ju faktiskt fira både min och hans födelsedag i ett liksom.

On Friday I will be working a little more on some blog stuff since Thursday is all about the café and birthdays! After that I will try to party lol, we all know how that usually ends. I take one sip of my beer and then I don't feel like it anymore and put on my pajamas and fall asleep haha. No no, this time I will make it. I mean, we are going to celebrate both his and my birthday at once.
___

VECKOSLUT / WEEKEND
​Absolut noll planer men skall väl förhoppningsvis överleva en krabbis om jag nu lyckas få iväg mig på fredag? Och äta någon middag och förbereda lite si och så eftersom det faktiskt är min tur att fylla år måndag 12 november! Vad har ni för planer?

Absolutely zero plans but I will hopefully recover from a hangover if I get myself to the club on Friday? And eat dinner and prepare myself for next week since it actually is my turn to celebrate my birthday the 12th of November! What plans do you have?

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog