måndag 17 december 2018

vissa viktiga vardagsbilderJag älskar vardagsbilder!! Gör ni? Här kommer ett gäng i alla fall.

I love every day life pictures!! Do you? Here are some, anyway.Alla bilder i det här inlägget är förresten fotade med min nya lilla spegellösa systemkamera!! Köpte den inte som ny i och för sig, utan som begagnad av Ann-Christine. En Canon EOS m3! Den väger ca minus tre gram (lätt med andra ord) och är så mycket enklare att ta med på vardagsäventyr än min mega-Nikon. Här var jag med Dana och killen i hans skatehall och rullade. Eller jag rullade inte pga injured warrior knee (sorry inside-skämt) men testade kameran. Tycker bilder blir coola när man använder högt ISO-tal och de blir sådär retro och grumliga. Håller ni med?

All of the photos in this post are take with my new mini mirrorless camera!! I bought it from my friend who didn't need it anymore. A Canon EOS m3! It weighs like nothing and is so much easier to take with me on my everyday adventures, compared to my enormous Nikon. Here I was with Dana and my boyfriend at his skate hall. But I didn't do anything because of my injured warrior knee (sorry inside joke) but I just wanted to try out the camera. I like pictures that are taken with a big ISO number since they become so grainy and retro. Do you agree?Blev fotad själv utan att jag var beredd. Ibland ser jag ut som en sorgsen hund när jag inte ler, hahaha.

I look like a sad dog when I am not smiling, hahaha.Jag var på kaffe med Jemina på onsdag! Vi hade inte setts på ett halvt år så vi bara babblade på i tre timmar. Så. Jätte. Trevligt.

And I met Jemina on Wednesday for a cup of coffee! We haven't seen each other for six months so we just talked and talked and talked for three hours. So. Very. Nice.Hemma sker en massa förändringar! Min syster har fått en ny lägenhet och mycket som jag haft i mitt överloppsrum har jag lovat att hon får ta dit eftersom hon t.ex. inte har en soffa m.m. Ja, min familj har en överloppssoffa! Lol säger jag, på tal om att äga för mycket liksom. Hela faderullan gjorde att jag öppnade mitt förråd (egentligen ett sovrum) och har det nu i användning! Det rum var jag haft min säng fick därför bli matsal då jag tog i bruk det här gamla bordet som funnits i vår familj. Det går att förstora och jag tycker det är mysigt att kunna äta vid ett större fönster än det som är i köket.

Pst. Ansiktet som syns där bakom är en handduk, hahaha.

A lot is happening at home! My sister got a new apartment and a lot of the stuff that I have had in my spare room or storage room, she has taken now. I had an extra couch there, for example. Yep, my family even has an extra couch! Lol, talking about owning too much. Anyway, I opened the spare room and made it into my new bed room! The room that I used as my bed room before is now my dining room so I got this old table my family has had. You can make it longer too and I like sitting by the bigger window than the one in the kitchen while I am eating.

Btw. The face in the background is a towel, hahaha.Här ser ni en bild strax efter att jag konkat sängen till det nya sovrummet.

Here is a picture from when I had moved the bed to its new room.
På fredag hade vi Fabbes julfest och åt middag och löste mordmysterier på Aboa Vetus. Jag började med att gå via min syster och sedan blev vi upplockade av pappa och sedan bar det av. Jag gillade veganmaten väldigt mycket, seitan var roligt att smaka på. Vad är det förresten?? Fattar ej.

On Friday I went on Fabbes' Christmas party and solved some mysteries at Aboa Vetus. I went via my sister's new place before Dad picked us up and took us to the party. I liked the vegan food very much, seitan was fun to taste. What is it btw?? I don't get it.Inget hårt festande alls, nästa dag jobbade jag på Fabbes nya café och sedan på kvällen firade jag min vän Sara som blivit magister hurraaa!!

But you know me, I didn't party hard. Next day I worked at Fabbes' new place and later that night I went to celebrate my friend Sara who has graduated!! YAY!!På söndag jobbade jag också på Fabbes nya ställe, med typerna ovan. Vi var förberedda på kaosarbete men det var jättelugnt haha. Typiskt. De dagar det varit totalt kaos har bara två varit på jobb.

On Sunday I worked there as well, with these two. We were so prepared for a crazy day but no. It was such a quiet day haha. Typical, isn't it? Those days we have only had two people working have been really really crazy.I övrigt har jag kramats mycket med min familj och pojkvän och ätit sanslöst god pasta och sett på The Office. Idag vaknade jag till snö och jag är så SJUKT glad över det. Skall fota massor idag! Hela veckan är himla spännande oberoende, mina viktigaste barn kommer på besök nämligen <3 kan inte sitta still. Vad har ni för planer för veckan?

I have been hanging out with my family, I have been hugging them and my boyfriend a lot lately, eating some seriously good pasta and watching The Office. Today I woke up to a snowy world and I am SO happy about that. I will take a thousand photos today! This whole week is very exciting since my favorite kids are coming over <3 Can not wait. What are your plans for the week?

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog