måndag 28 januari 2019

anmäl dig till mina evenemang i februari + några ord om min bok och dess innehåll

Det här inlägget är reklam för mitt företag och min bokSom ni vet har jag en hel del evenemang på kommande i vår och inte minst därför att jag äntligen släppt min bok "Min lilla gröna". Det är så spännande och roligt och jag hoppas verkligen den blir populär!

Klicka här för att läsa om alla vårens evenemang.

Under februari kan du komma och träffa mig både i Åbo, Jakobstad, Nykarleby, Vörå och Helsingfors! Och jag tycker absolut du skall ta dig tillfället att komma! Du får träffa likasinnade, höra mig föreläsa/berätta om mina livsstilsval samt köpa min bok rakt av mig och om du vill kan jag skriva en liten hälsning i den. Så vad hindrar dig? Anmäl dig och gärna en eller flera kompisar redan idag! Nedan berättar jag om februaris evenemang:8 februari kl. 17.00
RELEASEFEST OCH KLÄDBYTARDAG I HELSINGFORS, LUCKAN

Tillsammans med det bokförlag som gett ut min bok, Schildts & Söderströms, kommer vi att ordna ett roligt evenemang för alla intresserade på Luckan i Helsingfors! Ta med dig alla de kläder du inte längre vill ha och hämta till Luckan i Helsingfors. Där får du sedan höra mig föreläsa om en hålbar livsstil och Zero Waste och förhoppningsvis hitta kläder du vill ta med dig hem! På en klädbytardag får man hämta så många plagg man vill och ta med hem så många man vill. Dessutom är det inget tvång att varken hämta eller fynda kläder men det är ju onekligen ett ypperligt tillfälle att göra det : )

Nu får du dessutom köpa boken med -40 % rabatt på Schildts & Söderströms hemsida. Använd koden "Klimatsmart" för att utnyttja rabatten! Klicka här för att komma till boken och klicka sedan "KÖP".12 februari kl. 18.00
FÖRELÄSNING: ETT KLIMATSMARTARE LIV, ARBIS I NYKARLEBY

På Arbis i Nykarleby kommer jag att föreläsa om en hållbar livsstil och Zero Waste! Jag har även boken med mig på evenemanget så du kommer att få köpa den rakt av mig och få en liten hälsning skriven av mig. Köp flera böcker om du vill, det här blir t.ex. en perfekt morsdagspresent senare i vår! Boken säljs för 26 € kontant under evenemanget. Genom att köpa boken rakt av mig stöder du en egenföretagare och får dessutom boken med det samma! Klicka här för att anmäla dig till evenemanget.13 februari kl. 19.00
FÖRELÄSNING: HÅLLBAR LIVSSTIL OCH ZERO WASTE, KAFFIA I JAKOBSTAD

På Kaffia-café i Jakobstad, kommer jag att föreläsa om en hållbar livsstil och Zero Waste! Jag har även boken med mig på evenemanget så du kommer att få köpa den rakt av mig och få en liten hälsning skriven av mig. Köp flera böcker om du vill, det här blir t.ex. en perfekt morsdagspresent senare i vår! Boken säljs för 26 € kontant under evenemanget. Genom att köpa boken rakt av mig stöder du en egenföretagare och får dessutom boken med det samma! Anmäl dig genom att maila groniabo@gmail.com - anmälan är bindande! Läs mer om evenemanget genom att klicka >här<.
14 februari kl. 18.00
FÖRELÄSNING: HÅLLBAR LIVSSTIL OCH ZERO WASTE, NORRVALLA AUDITORIUM I VÖRÅ

På Norrvalla i auditoriet i Vörå, kommer jag att föreläsa om en hållbar livsstil och Zero Waste! Jag har även boken med mig på evenemanget så du kommer att få köpa den rakt av mig och få en liten hälsning skriven av mig. Köp flera böcker om du vill, det här blir t.ex. en perfekt morsdagspresent senare i vår! Boken säljs för 26 € kontant under evenemanget. Genom att köpa boken rakt av mig stöder du en egenföretagare och får dessutom boken med det samma! Du kommer till anmälan genom att klicka här.22 februari kl. 19.00
FÖRELÄSNING: HÅLLBAR LIVSSTIL OCH ZERO WASTE, FABBES CAFÉ I ÅBO

På Fabbes Café i Åbo, kommer jag att föreläsa om en hållbar livsstil och Zero Waste! Jag har även boken med mig på evenemanget så du kommer att få köpa den rakt av mig och få en liten hälsning skriven av mig. Köp flera böcker om du vill, det här blir t.ex. en perfekt morsdagspresent senare i vår! Boken säljs för 26 € kontant under evenemanget. Genom att köpa boken rakt av mig stöder du en egenföretagare och får dessutom boken med det samma! Anmäl dig genom att maila groniabo@gmail.com - anmälan är bindande! Läs mer om evenemanget genom att klicka >här<
23 februari kl. 11.00
BLOGGFRUKOST FÖR BLOGGARE PÅ FABBES CAFÉ I ÅBO

Bloggar du? Kom med på min härliga mysiga gratis bloggfrukost på Fabbes Café och lär känna andra bloggare! Känns det obekvämt att komma ensam? Kom med en bloggande kompis! Det här är ett ypperligt tillfälle att dessutom synliggöra din egen blogg. Under frukosten får man köpa min bok för 26 € kontant och vill man så skriver jag en liten hälsning i den. Den är dessutom en perfekt morsdagspresent senare i vår, så passa på att köpa två stycken (eller fler). Genom att köpa boken rakt av mig stöder du en egenföretagare och får dessutom boken med det samma! Anmäl dig genom att maila groniabo@gmail.com - anmälan är bindande! Läs mer om evenemanget genom att klicka >här<

Som ni ser är det mycket på G och jag hoppas jag får träffa så många som möjligt av er. Kan du inte själv delta? Berätta gärna för andra som kan vara intresserade! KRAM.

Här nedan berättar jag lite mer om boken och vad det står i den.Pärmen välkomnar dig in i mitt vardagsrum och liv. Välkommen!

Det finns fem kapitel i boken: mat, kläder, hemmet, vardag, resor. I alla kapitel får du lära mig om hur jag ser på ekologisk hållbarhet i de här delarna av ens liv och så klart med vackra bilder. Bilder är ju viktigast någonsin om man vill bli riktigt inspirerad tycker jag/vi som jobbat med boken : )Konkreta tips på allt från Zero Waste-lifehacks till hur man städar miljövänligt och väljer loppiskläder med framgång.Och roligast av allt, tycker jag. I slutet av varje kapitel får man testa sig på grönskalan och se hur mycket man lärt sig och hur grön man själv känner sig! Den här idén var något vi kom fram till tillsammans med bokförlaget och jag är så glad att det blev en extra grej i boken. Så så glad. Visst är det en mysig liten skapelse? På de flesta av vårens evenemang kommer du kunna ta del av boken och eventuellt köpa hem den om du så vill. Komsikomsikom, anmäl dig redan idag!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog