Slider

follow me on social media!

tisdag 22 januari 2019


Hörni vänner, det är så mycket på gång nu. Imorgon borde jag få min bok!!! och sedan är det bara att börja sprida ordet om den. Är så sjuuukt glad att få se den och hålla i den, inte endast läsa i pdf-format. Herreje vad roligt det blir. Medan jag arbetar med all planering jag har på hälft för diverse föreläsningar, bokevenemang och andra bloggsamarbeten, vill jag passa på att påminna er om var ni hittar mig på sociala medier. Följ mig jättegärna där om ni vill!

Hi friends, so much is going on right now. Tomorrow I will finally get my book!!! and then I will start spreading the word about it. I am sooo happy to see it and hold it, not only read it as a pdf. Oh my go how much fun it will be. While I am working and planning all of my events this spring, I want to remind you where you can find me on social media. Feel free to follow me if you want to!


Facebook: Grön i Åbo / Zero Waste (click!)

Instagram: @groniabo (click!)

Pinterest: Grön i Åbo (click!)

Bloglovin: Grön i Åbo (click!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Search This Blog

Använder Blogger.

Widget No.3

You can use this area to add any widget you want.

Social

Pages

BTemplates.com

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright