torsdag 24 januari 2019

frågestund


Hej och hå, ett tag sedan blev jag förfrågad om att hålla frågestund på bloggen så jag tänkte att vi KÖR! Fråga om vad som helst personligt/Zero Waste/boken/miljögrejer/vad som helst. Inga elaka frågor accepteras men snälla oskyldiga och roliga gör så klart! FRÅGA PÅ!

Klicka på rubriken för att kunna kommentera.


Hi there, a while ago I was asked to have a Q/A post on the blog so I just thought WHY NOT let's do it! Ask anything you want - personal/Zero Waste/my book/environmental stuff/anything. No mean questions are accepted but all nice, innocent and funny ones are! ASK!

Click on the headline to be able to comment.

3 kommentarer

 1. Vad ska man göra med skräp som i princip är nedbrytbart, men ändå inte platsar i bioavfallskärlet? T.ex. en gammal bambutandborste. Har läst att bioavfall som komposteras industriellt ska falla sönder snabbt, typ på några veckor. Att t.ex. Bioska-soppåsarna inte faller sönder tillräckligt snabbt och plockas därför maskinellt bort och förs till förbränning. Stämmer det här och vad rekommenderar du?

  Känner du nånsin att du bara vill ge upp zero waste och skita i allt? Hur motiverar du dig själv att fortsätta?

  Är det bättre att köpa ketchup i glasflaska än i plastflaska? På instagram menade nån att det är miljövänligare, men jag är skeptisk.

  Det här är inte en fråga utan mer en idé till ett blogginlägg: Kan du skriva om hur du handlar mat? Vart du går, foton på varukorgen, vilka förpackningar eller produkter du brukar välja osv. Och så gärna en bild på den färdiga matportionen. :)

  SvaraRadera
 2. Vilket loppis i Åbo tycker du är bäst?

  Hur kom det sig att du började syssla med zero waste? Hur länge har du hållit på?

  SvaraRadera
 3. - Hur tänker du kring att få presenter om t.ex. någon ger dig något som inte är zero waste och vad gör du i så fall med den presenten? Eller räknar du bara med att alla förstår att du lever zero waste?
  - Vilken tycker du att är den onödigaste plastprylen som finns?
  - Nu för tiden kan man ju sortera plast väldigt enkelt, i alla fall i det höghus jag bor i. Har det alls någon positiv inverkan på miljön att man kan sortera det eller borde man helt och hållet slopa plasten för att det ska börja ha någon inverkan?

  SvaraRadera

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog