torsdag 3 januari 2019

jag föreläser på Kaffia i Jakobstad!

Det här är reklam för mitt företag

Är du intresserad av hållbar livsstil och Zero Waste? Jag kommer att hålla en föreläsning på Kaffia i Jeppis (Storgatan 15), 13 februari klockan 19.00! HURRA!

Priset är 12 euro och betalas vid dörren. Anmälan är bindande! Får du förhinder bör du därför antingen betala avgiften eller hitta en ersättande person att komma <3 Tack för förståelsen!

I priset ingår något smått att äta och dricka och man kommer dessutom att ha möjlighet att köpa min bok, Min lilla gröna! Detta till ett förmånligare pris än vanligt. Boken är en visuellt trevlig skapelse som peppar läsaren att leva grönt. Utkommer under januari hos Schildts och Söderströms och jag är så himla glad över det.

Inträde kan betalas med kort eller kontant på plats, boken bör betalas med kontant.

Vill du komma med och bli inspirerad och samtidigt äta gott? Ja, då tycker jag absolut att du skall anmäla dig till denna mysiga kväll på ett mysigt café! Anmälan sker genom att maila groniabo@gmail.com senast 10 februari.

Hoppas vi ses i Jakobstad! KRAM!

PST! Ida Jungell är en gammal bekant och vän till mig och hon kommer också att finnas där i samband med sin kampanj inför valet. Tillställningen är hur som helst inte politisk utan rena rama hållbarhet och ZW:)

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

Social

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog