tisdag 15 januari 2019

mitt nygamla sovrum
Några bilder från sovrummet, nyinrett och så där. Spegeln är så söndrig men jag vägrar göra mig av med den, eventuellt kunde någon glasskärare fixa den lite. Tycker den är lite ful men lite rolig så där. Vill bara återanvända allt jag kan. De torkade växterna hittade jag i naturen, hattarna på väggen fick jag en gång i tiden av farmor och bilden på Frida Kahlo har min syster någon gång printat ut. Ett hjärteprojekt för mig är att använda gammalt och inte vara för kräsen i inredningen. Det blir ofta mysigt när allt är lite opar.

Idag är jag i Helsingfors på en bokintervju och skall samtidigt utnyttja tisagsstudierabatten på Ruohonjuuri haha. Snart blir jag av med studiekortet och då gråter jag lite sen men tillsvidare utnyttjar jag nästan varje tisdag med att köpa sådant jag vet att jag kommer att behöva! Sneaky is my name.


Some pictures from my bedroom. The mirror is so broken but I refuse to get rid of it, maybe someone who cuts glass could fix it for me. I think it's a little ugly but kind of funny too. I just want to use all I have. The dried flowers I found outside, the hats on the wall I got from my Grandma many years ago and the picture of Frida Kahlo is something my sister has printed out. It is my favorite thing to use old stuff and what we already have. It looks nice when everything is a little miss matched.

Today I am in Helsinki for a book interview and will at the same time take advantage of the Tuesday student discount at Ruohonjuuri haha. I won't have my student card anymore soon so I am really using it to the fullest now. I buy stuff from Ruohonjuuri almost every Tuesday, things I need of course. Sneaky is my name.

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog