måndag 4 mars 2019

ett magnifikt filter och veckans lilla lista


Hej på er! Tack för att ni tittar in också då jag bloggar mer sporadiskt än förr. Just nu är jag rätt mycket på vårt café och återhämtar mig efter diverse tidigare och kommande arbetsuppgifter. Jag blir ganska lätt trött nuförtiden, behöver jättemycket jag-tid för att orka. Bilderna ovan är från 2018 sommar och jag äälskar känslan i det nya filtret jag köpt. Känns mycket mer jag än de dova bilder jag tidigare redigerat haha. Nu är det mer färg, retro, mjuka toner. Aj löv it. Men hörreniii då, jag tänker att vi kör en veckans lista. Måndagen till ära.

Veckans roliga
Jag skall träffa Dana för ett kul planeringsmöte, se Ann-Christine första gången på en månad, ha en ledig dag med grabben min och faktiskt besöka läkare för att få remiss till en psykolog!! Väldigt glad över det skaniveta.

Veckans jobbiga
Det är väl alltid lite halvjobbigt att ha jobb men å andra sidan är jag glad att tjäna en slant eller två.

Veckans blogg
Just nu 4ever Flora. Hon är vettig, normkritisk, rolig, relaterbar. Jag vill kanske vara hon lol.

Veckans favoritsyssla
Alltså eko eller ej, jag har köpt en prenumeration på sex korsordstidningar haha. Löser kryss varje kväll, går aldrig ut och festa? Man kan ju fråga sig om jag verkligen verkligen är 25 eller 95. Ibland önskar jag att jag var 95 och kunde säga till mig själv att ja det blev ju ganska bra tillslut

Veckans humör
Jag är inte i den peppigaste av perioder just nu men det gläder mig att jag skall få en remiss till en psykolog som kan hjälpa mig med min inre ilska och de "traumor" (om de nu får kallas så) från vissa grejer som jag inte själv vet hur jag skall fixa. Med andra ord: har rätt mycket ångest och hypokondri just nu men är tacksam att jag kan bota det snart. Och förresten var det någon snällis som skrev att hen blivit diagnostiserad med GAD (generaliserat ångestyndrom) och att det lät rätt lika som det jag beskrev i ett tidigare inlägg. Läste på om saken och kände att det var exakt vad jag har. Hoppas på KBT.

Veckans mindfuck
Ja det måste ju vara att jag känner våren i luften trots all snö, kyla och vind.

**

Hi there! Thank you for coming here even though I am not super active at the moment. I have been working a lot at the coffee house and I am trying to recover from some stress I have had and that I will have soon. I need more me time than ever, I get exhausted so easily. The pictures above are from last summer and I loove the feeling in the new filter I've bought. They are so much warmer than my dark moody photos from before haha. Now there is more color, retrofeelz, soft tones. I love it. But OK let's do a this week's list. I mean it is Monday.

This week's fun stuff
I will meet up Dana for some fun planning, see Ann-Christine for the first time in a month, have a free day with my man and actually see a doctor to maybe find a therapist through her. That is important to me.

This week's heavy stuff
I guess work feels a bit heavy always but I am glad to get paid.

This week's blog
Right now and forever Flora.

This week's fun activity
This might not me the greenest thing to do but I bought six crossword puzzle magazines haha. I do crossword puzzles every night, I never go out clubbing? Am I really 25 or actually 95? Sometimes I wish I was 95 to see that everything turned out pretty good.

This week's mood
I am not in my happiest period of my life but it makes me glad to maybe find a therapist. I need help finding out why I have some "traumas" and why I am so angry at life. I don't know how to fix things myself. Right now I am in an anxious period and so I am not super happy but definitely excited to change this. And btw a nice person told me that what I described in an earlier post sounded a lot like GAD, google it and you'll know. I really feel that that could be what I have.

This week's mindfuck
Well maybe that I can feel spring in the air even though there is snow, minus degrees and a lot of wind outside.

2 kommentarer

  1. Ta den tid du behöver för att vila. Ta det som ett råd från en som gick in i väggen och var 10 månader sjukskriven. Ingen kommer att tacka dig när dina krafter tagit slut. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Eva! Ja jag är fruktansvärt rädd att gå in i väggen, det är ett helvete har jag förstått. Och så tar det en lång lång tid innan man är sitt vanliga jag igen. Kram!

      Radera

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog