måndag 11 mars 2019

Jag får må bra - på mitt eget sätt. Välmående-dag på Fabbes Café 30 mars!

Det här inlägget är reklam för mitt och Luonnonkaunis 's företagHej bästa du.

Vill du må bra och få enkla verktyg för att arbeta mot en mer välmående vardag? Alltid är det inte lätt, ibland känns det hopplöst att hitta ljuset i tunneln. Eftersom både jag och Ann-Christine från bloggen Luonnonkaunis (klick!) varit stressade under våra liv och gått igenom tunga tider, precis som de flesta andra, är välmående så viktigt för oss. Viktigt att prioritera! Framförallt är det viktigt att tala om dessa saker.

Vi är inga proffs men vi har vår egen erfarenhet att utgå från. 30 mars ordnar vi därför en Välmående-dag på Fabbes Café i Åbo, kl. 11-15. Med oss har vi dessutom Stefania, som också skriver texter för Luonnonkaunis ibland, som faktiskt är ett proffs, en psykolog specialiserad på positiv psykologi. Tillsammans med henne kommer vi att diskutera med er deltagare om hur vi kan må bättre i vardagen, hur vi kan hitta meningen och det viktiga i vårt liv. Välmående ser olika ut för alla.

Under den här mysiga och lugna sköna morgonstunden serverar vi dessutom glutenfri vegansk lunch, ger er möjligheten att testa att tillverka era egna hudprodukter och olika mindfullsnessövningar. I slutet av dagen delar vi dessutom ut goodiebags med våra personliga favoriter från House of Organic. En väldigt viktig och förhoppningsvis lärorik dag för alla som deltar. Inträdet är 40 € kontant där bl.a. lunchen är värd 10 € och goodiebagens innehåll 30 €. Anmälan är bindande, vilket betyder att du, om du får förhinder, bör betala inträdet eller alternativt hitta en person som kan delta i stället för dig. Tack för förståelsen.

Anmäl dig senast 25 mars genom att maila mig på groniabo@gmail.com och kom ihåg att nämna vilket evenemang du anmäler dig till i mailet <3 Minimideltagarantal är 15 personer för att dagen skall bli av. Tack för att du läste och hoppas du blev intresserad. Berätta gärna fö din vänner också, kanske någon av dem har möjlighet att komma just den här dagen? Hjärtligt välkommen med på det här evenemanget, som så klart går helt på svenska!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog