tisdag 12 mars 2019

loppisplantor, snyggingen på första sidan och ett nytt favoritfik

Hej hej hej. Igår satt jag på bibban och skrev fakturor i 3,5 h! Tröttsamt värre men jäkligt skönt att lämna huset och arbeta annanstans. Kom hem till en megagod gryta och romanesco, yummie yammie. Idag skall jag jobba vidare på fakturorna och förbereda mig inför nästa veckas föreläsning och därpå följande veckas lektion jag skall hålla i en skola.

Hi hi hi. Yesterday I was at the library writing invoices for 3,5 hours! Pretty tiring but extremely nice to leave the house and work elsewhere. I got back home, had an awesome stew for dinner, added some romanesco cauliflower to it, yummie yammie. Today I will do more invoices and start preparing for next week's lecture and more work I have the week after that.


Men vad annat gör jag om dagarna? Har skött om hunden rätt mycket igen, hon är så gullig. Hennes favoritplats är där ovanpå soffdynorna var hon kan titta ut genom fönstret.

But what else have I been up to lately? The dog is with me quite often, she is so cute. Her favorite place is above the cushions so that she can look out the window.

Shoppat loppis-växt! Ja! Hittade denna på Mimmin kirppis. Naturligt att den heter Mimmi då.

I bought a second hand plant! Yes! Found this one at Mimmin kirppis. Naturally its name is Mimmi.


Shoppat mat med killen. Här protesterar han vilt mot fotografi.

Grocery shopping with my man. He's protesting.

Sett helt förjävlig ut på Turun Sanomats miljöbilagas första sida, hahahhaa!!!! Vi har skrattat så mycket åt den här bilden. Har fått höra att jag ser ut som en nunna på den och jag håller ju med. Dör.

And then I have been on the front page for Turun Sanomat's news paper, looking like shit hahhaahha!!! We have been laughing at this picture so much. I heard I look like a nun and that is true. Dying.


Två gånger var jag på Manna leipomo förra veckan, mitt nya favoritställe! Supermysigt, enkel inredning men ändå gulligt och jättegott. Blev besatt av roobios efter detta.

I went to Manna lipomo twice last week, my new favorite place! It's so cute and the interiors are so minimalistic but still nice. And everything was delicious. Can't stop drinking rooibos tea after this.

Jag har tvättat tänderna på sistone!!! Nä men (eller jo) kolla vad coola tavlor min syster målat i tiderna, jag pryder mina väggar med dem.

I have brushed my teeth lately!! No but (or yes) look at the cool paintings my sister has painted, I am trying to decorate with them at home.


En dag jobbade jag dessutom med Ann-Christine på Spark up, som är ett av mina favoritställen att vara på när jag vill jobba utanför mitt hem. VG wok är där bredvid dessutom, kan ej klaga :))))

One day I also worked with Ann-Christine at Spark up, which is one of my favorite places for working outside of the home. VG wok is right outside, can't complain :))))

Och så en bild på mig från igår. Jag har lidit av så äcklig akne det senaste halvåret och nuuu börjar min hud bli bra <3<3 har ärr men liksom kinderna är släta och jag tror det blir jättebra till sommaren. Är så tacksam över acnatac, konjakssvampen, mandeloljan och det faktum att jag dragit ner på socker och gluten för att få huden i skick. Det har hjälpt och jag är så glad! På min kofta har jag dock nåt som påminner om bebis-spytta hehe. Fun fact om mig är att jag alltid har fläckar på mina kläder, jäkligt frustrerande. Men hörni, det var en kort uppdatering om vad jag gjort om dagarna, nu skall jag börja dagen. KRAM.

And a picture of me from yesterday. I have had such a bad acne the last six months and nooow it is finally getting better again <3<3 I have scars from it but otherwise I'm all good and I think it will get so much better until summer. I am thankful for acnatac, my cognac sponge, the almond oil and the fact that I have eaten a lot less sugar and gluten to help myself. And it has helped and that makes me so glad! I seem to have baby vomit on my clothes though hehe. Fun fact about me: I always have stains on my clothes, it's freaking frustrating. But anyways, this was a short update about what I am doing during the days, now I will start this day. HUGS.

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog