tisdag 16 april 2019

hej från ett kaotiskt hemTjena gomorron och sol!
Det är sköna dagar, jag latar mig rätt mycket och gör faktiskt inget som jag inte vill. Igår picknickade jag med killen och Dana, sedan röjde vi kvistar från gården, sedan såg vi en skräckis. Idag vaknade man av hundslick i fejset och strax skall jag cykla iväg till stan för att köpa rooibos och lite förmånligt smink av det typ enda märket jag använder. Ryktades om aprilerbjudande och då får man lov att bunkra upp!

Ni ser att det är stökigt här hemma, ganska ofta så. (Vänligen notera söndrig spegel och flugsvampsbyxor) Tycker ändå vi måste minnas att alla har det stökigt och att det sällan är så städat som det ser ut på fixade bilder. Instagram-perfektion ain't real. Jag har faktiskt de senaste dagarna tänkt att jag måste ändra hur jag fungerar på Instagram. Jag vill ju INTEEEEE bidra till att det är ytligt och tråkigt. Men hur ändrar man på det utan att vara helt naken och blotta allt från ens privata inre? Experimenterar mycket nu. Försöker bl.a. att inte längre bry mig om hur min feed ser ut, det gör mig tokig. Insta måste vara roligt för den som gör och den som följer. Lovar er mer humor <3<3 Har ni åsikter kring vad som borde sluta publiceras och vad man hellre skulle se mer av? Observera gärna att jag, för att kunna få arbetserbjudanden etc (allt det mitt företag är) måste hålla någon form av vettighet i mitt Insta-tänk. Det kan liksom inte vara helt galet men gärna lite. Nej nu skall jag eventuellt cykla iväg. Rooibos! Ha en fin dag, krama någon som är bra.

**

Hi good morning and sun!
Lazy days, I am not doing much and I seriously don't do anything I don't feel like doing. Good vibes. Yesterday we had a picnic - my bf, Dana and I, then we cleaned up the garden, and saw a scary movie. Today we woke up to a dog licking our faces and soon I will bike downtown to buy some rooibos tea and cheap make up from the (almost) only brand I use. I heard they had an April offer so I need to buy for the future!

You can see that it is messy here at home, pretty often like this. (Please note the broken mirror and the mushroom pants) I think we need to remember that everyone has a bit of a messy home and that it almost never is like in the perfect Instagram pictures. That ain't real. Overall I have been thinking a lot about my Instagram account lately and I want to change it. I DOOOOON'T want to be part of the fake perfect culture there. But how do you change that without being completely naked, telling everything about your private life? I'm experimenting a lot. For example, I am trying to not care about how my feed looks anymore, that stuff made me crazy. Insta needs to be fun for the one creating and the one following. I promise more fun stuff, more humor <3<3 Do you have any thoughts about what should and should not be published there? Please note that I need to have some kind of smart stuff there too to be able to make money on my company and so one. So it can't be completely crazy but definitely a bit. Now I need to start biking. Rooibos! Have a good day and hug someone you like.

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog