onsdag 8 maj 2019

GLAD MORSDAG + bästa morsdagspresenten

Det här inlägget är reklam för min bokJag är inte mycket för konsumtion men supportar konsumtionen av varor som gör gott. Min bok gör gott! Köp ett exemplar till din egen eller någon annans mor, eller till dig själv om du är mamma! För på söndag är det morsdag och min bok är till salu på Fabbes Café, för 26 € st! Och varför skulle boken inte passa helt lika bra till en annan förälder än en mamma?! Passar ju utmärkt!

När du köper boken direkt av mig eller från Fabbes Café, går pengarna rakt till mitt företag.  Du stöder alltså mig och att jag får mat på bordet, så tusen tack. Därför tycker jag absolut du skall köpa boken den vägen om du har möjligheten <3 Finns det kanske flera mammor du vill överraska? Köp fler exemplar! Senare i vår passar den dessutom så fint att ge som dimissionsgåva.

Fråga om boken vid kassan på Fabbes Café i Åbo, fabriksgatan 6. Betala gärna med kontant, kort går dock vid nödfall! Trevlig läsning och glad morsdag.

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

Social

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog