Slider

GLAD MORSDAG + bästa morsdagspresenten

onsdag 8 maj 2019

Det här inlägget är reklam för min bokJag är inte mycket för konsumtion men supportar konsumtionen av varor som gör gott. Min bok gör gott! Köp ett exemplar till din egen eller någon annans mor, eller till dig själv om du är mamma! För på söndag är det morsdag och min bok är till salu på Fabbes Café, för 26 € st! Och varför skulle boken inte passa helt lika bra till en annan förälder än en mamma?! Passar ju utmärkt!

När du köper boken direkt av mig eller från Fabbes Café, går pengarna rakt till mitt företag.  Du stöder alltså mig och att jag får mat på bordet, så tusen tack. Därför tycker jag absolut du skall köpa boken den vägen om du har möjligheten <3 Finns det kanske flera mammor du vill överraska? Köp fler exemplar! Senare i vår passar den dessutom så fint att ge som dimissionsgåva.

Fråga om boken vid kassan på Fabbes Café i Åbo, fabriksgatan 6. Betala gärna med kontant, kort går dock vid nödfall! Trevlig läsning och glad morsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Search This Blog

Använder Blogger.

Widget No.3

You can use this area to add any widget you want.

Social

Pages

BTemplates.com

Theme Designed By Hello Manhattan

Your copyright

Your own copyright