måndag 27 maj 2019

GRATTIS TILL STUDENTEN!

Det här inlägget är reklam för min bok


Sommaren 2012 då jag äntligen blev student. Det är komiskt hur man tänkte att man är fullvuxen när man äntligen blir student. Ser tillbaka på det i efterhand och fnissar lite. Man hinner lära och leva sååå mycket ännu innan man ens fyller 20. Idag är jag 25 och inte alls full-lärd :) Men det var en väldigt bra dag ju!!!Den här veckan blir en massa människor tillägnade sin vita hatt då de blivit studenter. Och studenterna är ju inte de enda som skall firas efter vårterminen, också alla andra som har dimission från yrkesskolor men varför inte också de som går ut lågstadiet och högstadiet. Vem som helst som firar sommarlov egentligen.

Vill du ge en present? Du kommer säkert glädja personen i så fall. Som en miljöaktivist stöder jag inte köp av krimskrams och vill aldrig uppmuntra folk till att ge onödiga presenter, vilket jag inte gör nu heller.

Min pratiska lilla visuellt vackra bok Min lilla gröna är den perfekta boken för någon som vill bli mer insatt i frågor om miljön och hur vi kan ta hand om den. Den är eventuellt den perfekta boken för någon som skall flytta hemifrån första gången och som vill lära sig att leva miljövänligt på egen hand.

Boken finns till salu på Fabbes Café för 26 € styck, nappa hem ett eller flera exemplar redan idag! Jag lovar att personen som får boken kommer att älska den och förhoppningsvis lära sig väldigt mycket av den och samtidigt bli inspirerad att göra miljösnällare val i framtiden.

Betalning helst med kontant, annars fungerar kort också. KRAM!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog