fredag 21 juni 2019

the Julia list

Lista av Flora (ONLY IN SWEDISH THIS TIME SORRY I'M SO TIRED)

Vad köpte du senast?
Vi var i butiken och köpte ingredienser till the one and only tomat-pasta som vi gör ca alltid under resan. Så god och enkel?????

Hur lång är du?
Pytte 160 välan.

Vad stod det i ditt senaste sms?
Massa emojis bara men det var inte riktat mot mig pga gruppchatt!!!

Vad gillar du mest med dig själv?
Jag gillar väl typ fejjets vänstra profil utseendemässigt. Varför är det alltid vänstra halvan som alla tycker ser bäst ut på en själv? Intressant gallup att göra bland vänner, fråga dem vilken halva de gillar. Vänster kommer garanterat vara de flestas svar. Jag tycker också om att jag är rolig, jag är på riktigt. Måste också alltid säga till folk att jag är det haha, det kanske är mindre roligt. Känner också mycket stark empati för allt och har ett starkt behov att göra världen till en bättre plats.

Vad gillar du minst med dig själv?
Mitt instabila humör. Kan bli skitledsen skitsnabbt. Är inte heller superstolt över min sociala förmåga.. eller oförmåga kanske. Att ha dålig självkänsla har också förstört för mig många gånger, jag hoppas den psykolog jag kommer att gå hos fr.o.m. augusti kan hjälpa mig med mina tankar om mig själv

En person du saknar
Ingen just nu, galet va. Jag saknar snarare minnen av kompisar man var närmare med förr samt tiden innan jag sade något knäppt till någon och vårt umgänge började minska därför haha.. ha...

Vad tycker du om Ernst?
Vem

Är du romantisk?
Jag är ju. Även om jag en gång menade att kvinnor inte kan vara romantiska, blev nog rättad där ganska snabbt he he. Känns super-icke 2019 att ens uttrycka sig så, FÖRLÅT. Har ändrat mig! Kvinnor kan vara romantiska. Jag tycker om klyschiga filmer och jag drömmer alltid om middagar vid ett bord man når då man går längs en stig av stearinljus lol.

Har du söndagsångest?
Ja typ alltid, förutom nu på resan då. Vet knappt vad det är för dag idag. Men okej, det är torsdag, jag vet ju nog egentligen. Hemma klarar jag inte av söndagar, de är alltid fixardagar för mig och ger mig en så tung känsla i bröstet uj.

Vilka städer har du bott i?
Åbo och Köpenhamn.

Lyssnar du på poddar? Vilka?
Näpp, har svårt att få in det i mitt liv. Tycker att poddar så ofta bara är allmänt snack och aldrig ett enhetligt tema, så jag klarar inte av det. Jag behöver veta vad jag skall vara förberedd på. Lyssnar dock på skilda avsnitt om någon som är intressant är med.

Vad är det modigaste du gjort?
Jag är inte jättemodig juuu men jag har ju faktiskt sprungit runt Domkyrkan i Åbo i bara underkläder. Adrenalinkick utlovas.

Har du någon gång åkt ambulans?
Jag har och det var för att jag blev upphämtad i en då jag skulle vara tomtens medhjälpare och pappa själva julgubben hos en familj. Blev upphämtad av en gammal ambulans som pappan till barnen som skulle få träffa oss hade.

Har du haft urinvägsinfektion någon gång?
Tror inte det men antar att det suger röv litegrann.

Vilken är den lökigaste quoten du vet?
Det mesta jag ser på Instagram om jag skall vara ärlig <3333 Men speciellt de som är så använda och slitna att de inte har någon betydelse kvar. Men okej, vinnare 24/7 365 dagar om året: "Live, love laugh".

Hur många kuddar sover du med?
Jag behöver tre men har dessvärre bara två (killen menar att han också är värd en nämligen?)

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Icke nicke, ibland tvingar mamma i mig D-vitamin och B12.

Vad läste du för språk i gymnasiet? Vilka språk kan du?
Ja finska och engelska så klart men också franska. Jag kan de två första flytande och det tredje helt okej.

Hav eller pool?
Haverihav.

Tycker du det är värt att lägga mycket pengar på fina smycken?
Negativ-Julia tycker knappt det är värt att lägga pengar på något alls :))))))))

Kan du busvissla?
Nej, tror inte det är fysiskt möjligt. De som kan bara lurar

Har du körkort?
Joorå, sedan 2013 tror jag. Har dock bucklat tre bilar och skråmat mina föräldrars, jag är ingen vidare chaufför. Men det är ju inget problem med tanke på att jag endast kör då inga andra alternativ finns, ganska sällan blir det.

Är du religös?
Jag är ju inte det nej.

Har du någon tatuering? Vill du göra någon tatuering?
Jag är extremt lockad att skaffa en eftersom jag inte har. Känns som att man borde ha, lol. Men så sade en typ att det ju redan börjar vara mainstream med tatueringar och mindre mainstream att inte ha, så det tröstade lite. Att man kanske kan vara cool utan???

Go to-mat som alltid är gott?
Typ all pasta:):) Krämigt och soltorkade tomater.

Hur ofta tvättar du håret?
Här på resan har jag helt tappat kollen men jag haaatar när håret blir stripigt, mitt hela utseende blir dränkt råtta-style. Så försöker tvätta vid behov men vill också gärna ha håret fast och dra ut på tiden lite för miljön och hårets välmåendes skull.

Har du bra självförtroende? 
Jag har inte men ibland är det bättre. Jag är väldigt orolig att vissa vänner, bekanta och släktingar inte tycker om mig och periodvis känner jag mig så ful att jag inte vet vem som skulle kunna älska mig. Det är så stört att hjärnan håller på så men men, jag försöker ta snack med mig själv ibland där jag försöker tänka klart och inte bara lyssna på min inre djävul. I vissa områden tror jag på mig själv 200% och vet att jag kan det. Intressant!

Har du något klädesplagg/pryl som du använt i flera år och aldrig blir trött på?
Finns en hel del! Vi behöver mer sådana plagg, färre engångsbruksgrejer.

Vad köper man för blommor till dig?
Inga alls, får för dåligt miljösamvete hehe. Men man får gärna plocka en egen bukett i naturen och då är syrener, pioner och blommor som ser spretiga ut trevliga.

Hur uppvaktar man dig?
Med en brutal överraskning där jag känner mig älskad. Som ett barn i en trygg familj:)

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog