måndag 29 juli 2019

follow me on social media!


Hej där! Glöm inte att följa mig på sociala medier också. Klicka på länkarna nedanför för att komma till de olika plattformarna. Hoppas ni har en bra dag för övrigt, min känns inte jättebra och jag är inte jätteivrig på livet just nu. Imorgon får jag äntligen gå på mitt första möte med min psykolog, som jag väntat på i flera månader. Har så mycket jag behöver få hjälp med, så mycket jag är ledsen för långt inne. Men hörni, det är okej att allt känns bajs ibland. Kram!

**

Hi there! Don't forget to follow me on social media too. Click on the links below to get to the different platforms. I hope you are having a good day btw, mine isn't very good and I am not super happy about life right now. Tomorrow I will have my first meeting with my therapist, I have been waiting for months. I have so much I need help with, so much I am sad about deep down. But hey, it is OK to not feel well every day. Hugs!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog