lördag 13 juli 2019

vegan strawberry milkshakeDet här är så enkelt. Ta 2-3 dl Oatlys veganska vaniljglass och lägg i en blender tillsammans med färska eller frysta jordgubbar, en matsked socker och 1 dl Oatlys havremjölk. Kör blendern och avnjut direkt! Är det för tjockt lägger du till mer mjölk, är det för löst kan du lägga till av glass och jordgubbar.

Smakar EXAKT som vanlig icke-vegansk shake. Men fy fabbe vad gott!

**


This is so simple to make. Take 2-3 dl Oatly's vegan vanilla ice cream and put in a blender with fresh or frozen strawberries, 1 tbsp sugar and 1 dl Oatly's vegan milk. Mix everything and drink right away. If it is too thick you can add milk, if it is too watery you can add ice cream and strawberries.

This tastes EXACTLY like regular non-vegan shakes. But my god, how delicious!

2 kommentarer

  1. Hej! Jag läste ditt inlägg om att må som du mår på Bloglovin men hittar det inte här(tänker att det kanske inte ligger kvar). Vill bara säga att jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Du är inte ensam. Fram till jag var 21 var jag helt övertygad om att alla hade ångest, att det var helt normalt att få en panikångestattack av att killen jag träffade inte ville ses när han va förkyld, att alla övertolkade alla sms, meddelanden på Messenger som slutade med punkt eller emoji(punkten betyder nu Cornelia, nu har du förstört allt) och så vidare och så vidare. Jag förstörde relationer pga min ångest, fick killen jag var kär i att fly eftersom jag var så osäker och inte kunde hantera en relation, hade ingen på universitetet jag kunde plugga med pga trodde jag var för jobbig, för dryg etc. Jag blev jättesjuk i en depression och till slut stod jag i vägskälet dö eller få hjälp. Jag hade tur och träffade en helt fantastisk psykolog som hjälpte mig förstå mitt värde, att jag duger som jag är och att jag är fantastisk. Hon räddade mitt liv, för hade jag fortsatt som jag gjorde då hade jag inte levt det liv jag gör idag och mina relationer hade varit förstörda allihopa. Men hon hjälpte mig att vända allt. Det går faktiskt. Du är inte ensam om att känna så som du skrev, och det går att komma ur det. Jag lovar. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej snälla <3<3 JAg tog bort inlägget tillfälligt för kände att jag behövde lite fundera över att publicera det ännu. Inget jag skäms för men kände att jag måste få smälta texten lite, skrev den i ett huj och tryckte på publicera. Men den finns här i ett utkast för framtiden och kan förhoppningsvis hjälpa någon annan. SÅ fint att höra att du mår bra. Jag känner ju då såklart igen mig i din text också, liknande galna tankar man har. De äter upp mig!!! Men om några veckor blir det psykolog med allt vad jag bara kan välla ur mig, hoppas verkligen hon hjälper mig. Jag längtar att få prata med opartisk person som bara är där för att hjälpa och inte döma m.m. Tack för din fina kommentar och kram <3

      Radera

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog