torsdag 19 september 2019

our little babyDen här lilla underbara flickan flyttade in hos oss igår <3<3<3 är full av kärlek, det är bättre än jag skulle ha trott. Hon älskar att vara i famnen och kissar och bajsar så duktigt i vår nya hundhage. Fina älskling, nu måste vi bara bestämma ditt namn haha. Hon är mycket mindre än vad bilderna vill visa. Och just det, jag försöker blogga alltid då jag kan men ni vet var jag finns om jag inte hinner : ) någonstans mitt i en lek med lillbebis. VI HÖRS

**

This amazing little girl moved in yesterday <3<3<3 I am full of love, it's even better than I would have thought. She loves being in our lap and in our arms and she does her peepee and poopoo so perfectly in the little garden we built for her, the one with the fence I told you about. Beautiful little girl, we just need to come up with a name now haha. She is a lot smaller than the pictures make you think. And btw, I will try to blog as much as I can but you know where I am if there are no new blog posts : ) somewhere playing with our little baby. SEE YOU

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog