lördag 28 september 2019

PLOCKA SKRÄP MED MIG I ÅBO X 4
EDIT: PGA BRISTEN PÅ ANMÄLNINGAR HAR JAG VARIT TVUNGEN ATT INHIBERA DETTA. VI FÖRSÖKER IGEN PÅ VÅREN, OKEJ? SORRY!!! <3


Jag ordnar nu fyra olika skräpplockartillfällen i Åbo, på svenska.

Det är helt och hållet gratis men kräver anmälan så att jag vet hur många som är på väg! Maila mig på groniabo@gmail.com och berätta vilken/vilka datum du vill delta. Kom ihåg att meddela i tid om du får förhinder:)

Man kan delta en eller flera gånger och det enda man behöver ta med sig är en gammal plastpåse (t.ex. perfekt att använda paketet som toapapper kommer i), eventuellt en gummi- eller trädgårdshandske och/eller en skräpplockare (finns ju sådana där "pinnar" som är menade för det). Eller så tar man endast påse med sig men plockar sådant man kan röra med händerna.

Vi kommer att göra skräpplockningarna på fyra olika ställen, fyra olika datum.

OBS! Om det är riktigt jobbigt väder, t.ex. ösregn, snöstorm eller på annat sätt försvårande, kommer den dagens skräpplockning inhiberas. Jag mailar alla dagen innan eller samma dag om vädret inte tillåter.

Skräpplockningstillfällena är ca 1,5 h långa.


*****
DATUM OCH PLATS (allt i Åbo)

12.10 kl. 13.00 VARVSSTRANDEN (eventuellt mer känt som Telakkaranta)


13.10 kl. 12.00 PUOLALAPARKEN


19.10 kl. 11.00 IDROTTSPARKEN


20.10 kl. 12.00 KASÄRNGATAN

*****


Meddela mig asap på groniabo@gmail.com om du vill delta och tag jättegärna med en eller flera vänner! Länka blogginlägget till så många som möjligt som du kan tänka dig att är intresserade, skriv om det på Facebook, dela dela <3 Alla fyra platser borde vara rullstolsvänliga (lite osäker på idrottsparken?). Gamla, unga, kvinnor, män, icke-binära. KOMSI MED <3

2 kommentarer

  1. I love this idea and I would definetely come and bring the kids too if it wasn't so faaaaar away! I hope you get lots people to join you! ÄE

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you ÄE!! I'm glad you like it:) I hope so too, let's see how many I can get!! And how much trash we can collect : )

      Radera

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog