torsdag 24 oktober 2019

3 x WORKSHOP OM EN MILJÖVÄNLIG JUL / ÅBO / FABBES CAFÉ

Det här inlägget är reklam för mitt företag.


NU är det dags för mitt första evenemang jag ordnar den här hösten.

För alla som förstår svenska i Åbo: jag ordnar en workshop om en miljövänlig jul under tre olika dagar (samma workshop alla dagar, så välj bara det datum som passar bäst för dig!) i slutet av november. Vi kommer att diskutera hur vi ser på konceptet miljövänlig jul, ta del av varandras tips och idéer, lära oss lite statistik gällande t.ex. konsumtion under julen (och allt möjligt annat intressant!), lära oss paketera mer miljösmart, diskutera pynt o.dyl. och dessutom skapa egna julklappar m.m..

Samtidigt kommer min bok Min lilla gröna att vara till salu för 20€ (normalpris 26 €) och vill man att jag skriver en hälsning i den så gör jag det så klart! Den är en perfekt gåva både inför julen och dem som firar sin dimission i december.

Alla dessa workshops har samma innehåll, så välj det datumet som passar dig. Alla workshops äger rum på Fabbes Café i Åbo.

22 november kl. 18.30
23 november kl. 12.30
29 november kl. 18.30

Pris: 15 €/person.
I priset ingår allt material vi använder, samt något smått och gott att äta. Pengarna går till mitt företag vilket hjälper mig att fortsätta med att sprida budskapet om miljön.

OBS! Bindande anmälan till groniabo@gmail.com senast en vecka innan workshopen. Om du får förhinder bör du därför antingen betala priset (jag skickar faktura) eller hitta någon annan som kan delta i stället för dig. TACK för förståelsen.

Minimideltagar-antal per workshop: 10 pers.

Såja! Det kommer att bli väldigt kul. Betalningen sker på plats med kontant, mot kvitto så klart. Och anmälan sker endast genom mail till groniabo@gmail.com senast sju dagar innan workshopen. TUSEN tack för att du deltar. Berätta gärna för en kompis som kan vara intresserad och om du kan, delta med några andra! Kan kännas enklare att komma tillsammans med någon : ) oberoende har alla tillställningar varit jättetrevliga och avslappnade hittills och ni kommer med säkerhet att ha kul. VÄLKOMMEN!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog