torsdag 24 oktober 2019

Helsinki Book FairBilden till vänster, screenshot from @idealacatariina :s Instastory / The photo to the left, screenshot from @idealacatariina's Insta story

Hej hå hej hej från ett hotellrum i Helsingfors. Är helt slut efter denna dag och ligger nu under täcket i livets skönaste leggings, knaprar på dadlar och önskar att jag hade köpt choklad i stället, funderar över hur bokmässor kan vara så stora. Ja, jag är alltså här för Helsingfors bokmässa och hade min första punkt idag, nästa imorgon, 12.30 i Blåbärslandet. Jag trodde länge att bokmässor bara var tråkiga tillfällen där böcker stod på rad och inget mer än så. Haha. Så fel man kan ha. Bokmässor består av intressanta intervjuer med intressanta personer, olika workshops m.m. Och billiga böcker : ) idag deltog jag i Svenska Yles Escape Room med temat fake news, till exempel. En person från bokkalaset i Ekenäs som jag skall delta i ville intervjua mig efter min punkt och efter det bara drogs vi in i Escape Room:et tillsammans med en för oss icke-bekant pappa och hans son. Hehe. Spontanismen!!!

Från en sak till en annan då. Min blogg har vuxit massor senaste månaden, ni är många fler inne här nu än tidigare. TACK för det <3 jag vet att det snackas om bloggdöden men för mig är bloggen mitt allra viktigaste redskap och Instagram använder jag egentligen bara för att nå ut till dem som inte ännu fattat att bloggen är grejen. Bloggar ger så mycket mer. Så tack att ni tittar in fortfarande och jag lovar leverera innehållsrika texter så mycket jag kan och hinner. Det är kul!

Nu kommer jag nog att somna,
god natt
kram
Julia

**


Hello hi ho hello from a hotel room in Helsinki. I am so exhausted after this day and am now in bed in my life's comfiest leggings, eating dates wishing I would have bought chocolate instead, thinking about how book fairs can be so huge. Yes, I am here for Helsinki's Book Fair and had my first thing today, the next one tomorrow. For a long time I thought book fairs were boring occasions where books were just standing next to each other and nothing else. Haha. How wrong one can be. Book fairs have loads of interesting interviews with interesting people, workshops etc. And cheap books : ) today I took part in Svenska Yle's Escape Room with the theme fake news, for example. A person from the book fair in Tammisaari where I will be, wanted to interview me after my talk today and after that we were suddenly inside the Escape Room with a father and his son, both new people to us, trying to solve riddles. Hehe. Spontaneity!!!

But from one thing to another. My blog has grown a lot this last month, there are a lot more visitors here now than before. THANK YOU for that <3 I know how they say that blogs will die but for me my blog is my most important tool and I use Instagram only to reach out to those who haven't yet realized that blogs are the shit. Blogs give so much more. So thank you for still checking out this place and I promise to write more texts all the time, as much as I can. It's fun!

Now I'll probably fall asleep,
good night
hugs
Julia

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog