söndag 6 oktober 2019

jag är på Åbo bokmässa idag! + billigt bokerbjudande!

Det här inlägget är reklam för min bok


Idag finns jag på Åbo bokmässa kl. 13.45 på FIORE-scenen i A-hallen! Jag kommer att snacka miljöproblem och -lösningar och så klart min BOK, Min lilla gröna! Diskussionen blir säkert väldigt intressant och det skulle vara superkul att träffa någon som läser den här bloggen där. KOMSI KOMSI!

Dessutom passar jag på att nämna att jag hela oktober säljer min bok för 20 € styck, vilket är det billigaste priset jag någonsin sålt den för! På Fabbes Café finns den hela tiden för den som vill köpa ett eller fler exemplar, t.ex. inför jul.. lite i förtid. Pengarna går rakt till mitt företag också om man köper hos Fabbes.

Vill man beställa hem den på posten är postkostnaderna för 1-2 böcker 5,20 € och för 3-9 böcker 5,90 €. Bara att maila mig på groniabo@gmail.com om man vill beställa! De som beställer kan få en personlig hälsning skriven i boken om de vill. Alla pengar hjälper mig att betala mina räkningar och fortsätta arbeta med mitt eget företag, vilket är väldigt viktigt för mig. Genom att stöda mig stöder du dessutom möjligheten för mig att fortsätta sprida budskapet om miljön. Ju mer jag kan tjäna på bloggen/företaget, desto mer tid kan jag också lägga ner på den. TACK och KRAM.

Obs! Man får inte köpa boken av mig på bokmässan idag, utan i så fall av Schildts & Söderströms som är förlaget som gett ut den. Ses vi på bokmässan? BRA! Kommer också att finnas på Helsingfors bokmässa 24 och 25 oktober. HEJ

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog