tisdag 12 november 2019

my 26th birthday


Hipphurra Julle-dag! Jag älskar födelsedagar och tycker det känns åtminstone en gnutta coolt att vara hela 26 år fr.o.m. nu! För tio år sedan skulle jag ha trott att 26 innebär att man är gammal som gatan haha, tidsuppfattningen när man var tonåring alltså. Jag har nog ca lika omogen humor som alltid innan och är en slarvpetter verkligen, ordning och reda är knappast en fråga om ålder. Men mycket bra har hänt under det senaste året och att bli äldre känns fint.

Förra året skrev jag om hur mitt tjugofjärde år på jorden såg ut, det var ett väldigt bra år på många sätt. Ni kan läsa inlägget här. Little did I know att jag skulle bli både sambo och hundmor tills nästa födelsedag. Men jag är så nöjd med livet och att jag har just denna lilla familj att dela vardagen med - kille och Berran. De är mina bästa vänner och finns 100% närvarande.

Jag önskar mig ingenting i födelsedagspresent i år heller, eventuellt åker vi tåg till någon intressant stad med killen någon gång. Men om jag får be om lite HJÄLP så här födelsedagen till ära..... så ni får hemskt gärna köpa det jag säljer på Puutorin Kirppis i Åbo, plats 38 (både hylla och stång). Där finns både mina egna, min familjs, min killes och hans familjs saker. Jag tror vi fyllde platsen lite onödigt mycket : ) en massa skor finns! Köpa köpa. Vi försöker rensa här hemma, sakta men säkert.

HA EN FIN DAG, jag skall äta lite bulle som killen bakat till mig, fick en sådan här rolig frulle idag (se nedan engelska översättningen):


// Hip hip hurray Julle day! I love birthdays and it feels kinda cool to be 26 today. Ten years ago I would have thought that 26 means being extremely old haha, it's fun how hard it was to understand time when you were younger. My sense of humor is just as immature as before and I am still so messy here at home, I'm no longer so sure you get less messy when you get older. But a lot of good things have happened this year and it feels good to get older.

Last year I wrote about my 24th year, it was a really good one in many ways. You can read the post here. Little did I know that I would live with my boyfriend and have a puppy one year later. But I am so happy with my life and this little family I have that I can share my days with - my boyfriend and Berran. They are my best friends and always a 100% there for me.

I don't want anything for my birthday, I'm kinda fed up with gifts hehe. We might however travel somewhere by train. But if I can ask for your HELP this birthday..... then I would be very happy if you bought something I'm selling at Puutorin kirppis in Turku, place 38. There are both my own, my family's, my boyfriend's and his family's stuff. I think we filled the place with too much stuff : ) there are a lot of shoes! Go and buy some. We are trying to declutter here at home, step by step.

HAVE A GOOD DAY, I will eat some cinnamon buns my boyfriend made me, I got this fun breakfast this morning:


Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog