fredag 20 december 2019

my amazing beetroot horseradish spread




Nu folk och rövare får ni ett GOTT recept! En perfekt rödbetspepparrotsröra som passar som tillägg till mat men också på bröd. Jättegod. Faktiskt ett 100% eget recept.

Du behöver:

900-1000 g rödbeta
ca 100 g pepparrot (OBS! det blir starkt med denna mängd, använd mindre om du vill!)
2 dl solrosfrön (gärna rostade)
10 urkärnade färska dadlar
2 tsk salt
en skvätt vatten

Gör så här:

Skölj och halvera rödbetorna. Koka dem i ca 30 minuter. Låt svalna och skala dem. Skala och riv pepparroten. Lägg den med rödbetan i en hushållsmaskin och mixa. Lägg i övriga torra ingredienser och en skvätt vatten för att göra mixandet smidigare. Obs! Det skall inte bli rinnande löst, vattnet är endast för att göra det smidigt. Ät direkt eller frys in! Gott som fannemig.


// Now my friends I have a PERFECT recipe for you! The perfect beetroot horseradish spread, to add to your food or on your sandwich. It's really good. And this is actually a 100% my own recipe.

You need:

900-1000 g of beetroots
about 100 g of horseradish (please note! this gives quite a spicy taste to it, you can start by adding a bit less than this if you want to)
2 dl of sunflower seeds (preferably roasted)
10 fresh pitted dates
2 tsp of salt
some water

Instructions:

Rinse and cut the beetroot in half. Boil them for about 30 minutes. Let cool and peel them. Peel and grate the horseradish. Add it with the beetroot to a household machine and mix. Add the rest of the dry ingredients and a little water just to help the mixing. It should not be a liquid, so very little water is needed. Eat right away or freeze in! This is pretty damn good.


Skicka en kommentar

Använder Blogger.

Social

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog