lördag 21 december 2019

what do you want to read more about on my blog?


Jag skall vara ärlig!! Det är ganska tyst i kommentarsfältet rätt ofta : ) jag vet och ser att ni är inne här mycket och det gör mig så glad! Men ibland upplever jag kanske att ingen ändå läser eller hör då responsen är ganska liten. Inget kommentarstvång, verkligen inte, men jag funderar bara på hur jag isf skall veta vilka inlägg som fungerar. Så jag skulle uppskatta helt OTTTEROLIGT mycket om ni ville kommentera i det här inlägget exakt vad ni vill läsa mer av<3 Har ni gillat mina längre julinlägg, önskar ni fler vardagsinlägg, funkar tipsinläggen med tankar om ett hållbar liv osv. Kör på, berätta! Tillsammans kan vi göra bloggen mer intressant. Lämplig nystart efter nyår också! Kram!


// I will be honest!! I don't get a lot of comments on my blog : ) I know and can see that you are online quite a lot actually which makes me so happy! But sometimes I feel that no one is reading or listening since I get so few comments. There is definitely not a rule that you have to comment but the lack of comments makes me wonder what you think about my posts. So I would appreciate it VERY much if you wanted to comment here what you like and want more of<3 Tell me! Together we can make this blog more interesting. A good way to start the new year, I think! Hugs!

6 kommentarer

 1. Hej! Uppskattar din blogg mycket men känner att tonen tyvärr ibland blir lite mästrande och jag blir kanske inte så pepp på att kommentera då.

  Jag gillar konkreta tips om hur man kan leva mer hållbar och i princip alla typer av listor. Det du skrev om din interrail var också intressant. Jag tycker jag har läst att du vill flytta till Köpenhamn, varför? Mer om dina framtidsplaner/drömmar skulle vara trevligt!

  Ps. Var det du som var i Lärkan och föreläste i början av december?. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Saga och tusen tack för feedbacken. Tråkigt att du upplever det så men bra att du säger till. Jag vet med mig själv att jag aldrig skulle mena att skriva i den tonen men mycket möjligt sker det ändå undermedvetet och det måste jag i så fall jobba på, så är väldigt tacksam att jag nu vet om det och har möjligheten att förbättra. Utveckling är viktigt och man blir ju så lätt blind för det man själv gör, så feedback är guldvärt! Gällande önskemål på blogginlägg, tack! Skall försöka få in mer av det och kanske skriva lite om köpenhamnsplanerna m.m. :) Stor kram och god jul och GNÅ!

   Radera
  2. Och ja! Jag var i Lärkan och föreläste om hållbart resande, det var superkul:)

   Radera
  3. God jul och gott nytt år till dig med! :)

   Radera
 2. Hejhej! Jag tycker också om inläggen med tips, allt från hållbar livsstil, recept, sparande, resande, osv. Sådant som jag verkligen kan ta till mig. Fortsätt gärna med det!
  Tycker också om inläggen om din vardag och ditt liv, det är sympatiskt att läsa om och se bilder på. Är själv på väg att flytta tillbaka till Åbo och känner mig inte jätte pepp, så ifall du vill skriva nåt om varför Åbo är bra skulle jag uppskatta det hehe;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marie, vad bra att höra <3 skall skriva mer om det! Och bra att veta att vardagsinlägg är uppskattade, ibland funderar jag om de känns onödiga eftersom att de går utanför bloggens tema men okej!! Mer av dem i fortsättningen! Och OKEJ om Åbo, haha!!! Skall göra mitt bästa för att peppa. Har en åboguide på G som jag aldrig blivit klar med, kanske måste avsluta den och publicera. Kram!

   Radera

Använder Blogger.

Social

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog