måndag 2 december 2019

winter photosSom jag skrev i förra inlägget, kommer jag att försöka vara utomhus 1 h i sträck varje dag fr.o.m. nu. Det kanske är lite väl ambitiöst men jag vågar också tro att det egentligen nog finns tid för det (åtminstone i mitt liv) om jag bara låter mig ta den tiden. Och. Idag var jag ute i snön med Berran och det var så vackert. Bara se på allt. Kände mig lite mer levande : ) Snö är helt magiskt och jag vill ägna mitt liv åt att jobba för att den skall bevaras.

I övrigt har hela dagen gått åt till att öva inför ett evenemang jag är med i på torsdag, sista för i år. Blir kul! Berran sussar sött efter livslånga skogspromenaden, ljusen är tända och jag håller på att bli hygge. Tar ett stadigt grepp om alla små stunder i livet hehe, vill bara hitta glädje i vad som helst. Mår alltså helt bra men det har varit så galet stressigt och jobbmässigt tungt på sistone, så varje gång jag ser ett icke-brinnande ljus åtgärdar jag det, känner jag för ett sjunde bröd för att få slappna av (slappnar alltid av pga mat), ja då äter jag det. Osv. Lånade t.o.m. en bok om hygge på bibban. Jag bodde ju i Köpenhamn 2018 och sedan dess har jag låtsas vara proffs i danska här hemma, kan hända att jag irriterar mina rumskompisar (kille + Berr) med min (icke helt korrekta) danska men det är bara kul. Blir väl mer av det nu då jag läser hygge-böcker liksom. Favoritord: fordi och selvfølgelig (snyggt ö).

Nu skall jag fortsätta öva inför torsdagen, njut ni också av snön. Den är guld.


// Like I wrote in my last post, I will try to go outside for at least 1 h straight each day now. It might sound like a lot but I do believe that there actually is time for that (at least in my life) if I just let myself find the time. And. Today I went out in the snow with Berran and it was so beautiful. Just look at it. I felt alive : ) Snow is so magical and I want to dedicate my life to working for a future where snow still exists.

The rest of the day has mostly been about preparing for an event I will be part of on Thursday, the last one this year. That will be fun! Berran is sleeping like a baby after today's walk, I have some candles burning and I'm becoming more hygge all the time. I really try to enjoy the small things in life hehe, I just want to find the good sides of everything. I'm feeling OK, it's just been so stressful and work-wise pretty painful lately, so each time I see a candle that isn't burning I fix that, if I feel like eating a seventh bread to relax (food always makes me relax), well then I will eat that. Etc. I even borrowed a book about hygge at the library. I lived in Copenhagen in 2018 and since then I've been faking being a pro in Danish here at home, I might be irritating my roomies (bf + Berr) with my (not so correct) Danish but that's just fun. I guess there will be even more of that now with my hygge book. Favorite words: fordi and selvfølgelig (nice ö).

Now I will work some more for Thursday's event, enjoy the snow people. It's golden.

2 kommentarer

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog