fredag 31 januari 2020

week 4 / 2020


Hej bloggvärld, hur mår ni. Jag mår okej. Har en ångest i kroppen som inte lägger sig trots att det gått månader. Har känt mig sorgsen inuti sedan förra årets sida och kan inte skaka av mig känslan. En extra stark period av att gå omkring och tro att "alla" ogillar mig. Det börjar bli vardag med dessa hjärnspöken och det känns inte bra.

Men jag är ju nog glad annars egentligen. Har några fler samarbeten och möjligheter på kommande vilket lugnar mig sådär plånboksmässigt. Har jobbat extra mycket på caféet vilket också hjälper där. Har börjat träna uppförande med Berran vilket förhoppningsvis gynnar oss alla riktigt snart. Men fan den där ångesten, den går inte bort. Den äter upp mig inifrån, får mig att känna mig ensam och grå. Är helt övertygad om att vissa människor slutat gilla mig och egentligen har jag inte ens bevis för det. Gissa är min hjärna min kompis.

Svar: nej.


// Hi blog world, how are you. I'm OK. I have had an anxiety that doesn't seem to go away even though it's been months. I've been feeling sad since the end of last year and I just can't get rid of that feeling. I'm going through a really tough period of thinking that "everyone" hates me. It's becoming my normal state of mind and I don't like it.

But otherwise I am feeling well actually. I have more collaborations and opportunities coming up which makes me a lot calmer money-wise. I've also been working more at the café to calm me even more. We've started focusing on Berran's behavior a lot more and hopefully things will get easier very soon. But damn, that anxiety, it doesn't go away. It feels like it's eating me up, making me feel all alone and gray. I am convinced certain people have stopped liking me and I don¨t even really have any proof for that. Guess if I like my brains or not.

The answer: no.


Har ätit Runebergstårtor på Fabbes, de gör mig gladare.

// Been eating some Runeberg pastries at Fabbes, they make me feel a little bit better.


Och så hade vi Sabi på besök första gången på en evighet. Hon och Berran såg på TV och kramades mycket.

// And Sabi was here for the first time in a very long time. She and Berran watched some TV and cuddled a lot.


Kollade slut denna serie också, evigt besvikna på andra säsongens slut. Och nästa kommer 2021??? Säsonger borde komma med max 1 månads mellanrum känner jag. Klarar inte av väntan. Så e de.

// We also finished this series, super disappointed with the end of the second season. And the next one isn't coming until 2021??? Seasons should be published with no more than one month apart, I feel. I can't wait. That's it.


Hängt hos min syster, där får man stearinljus- och växtterapi. Bara i sovrummet fanns 28 plantor heh. Skall fota hemmet asap, som sagt.

// I've been chilling at my sister's place, you get both candle and plant therapy there. In her bedroom only, there were already 28 plants heh. I will take some good photos from there soon, like I said.


Träffat en otroligt inspirerande tjej som kämpar för att dra ner oljebolag i Ecuador. Kommer publicera en intervju med henne snart bara jag får tiden att gå ihop. Tog den här bilden när jag traskade för att möta henne och på något sätt fick den mina ögon att hoppa runt på mitt ansikte. Tyckte den var skojig.

// I've also met an amazingly inspiring girl fighting oil companies in Ecuador. I will publish an interview with her as soon as possible. I took this photo as I was on my way to meet her and somehow my eyes seemed to be jumping around my face. I thought it looked quite funny.


Idag skall jag fotografera bilder inför min mormors begravning. Hon gick bort i början av året och så är det. Livet börjar och slutar. Jag fick sitta med henne sista kvällen, vi skämtade och hade det fint. Tror hon hade sett det hon behövde <3

Ha en fin dag.

// Today I have to take some photos for my grandma's funeral. She died in the beginning of this year and that's how it is. Life begins and ends. I sat with her the last night, we were joking around and having a good time. I think she had seen what she needed in life <3

Have a good day.

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog