fredag 6 mars 2020

fredag och en längtan efter kexIdag har jag ätit kex och snart tänker jag gå till butiken och köpa fler och äta fler. Har haft ett möte och fotosession med Luonnonkaunis-teamet, övat övningar med Berran som fotobombat mitt foto hehe, känt mig SVINirriterad på saker och ting, tänkt på liv och människor som tar alla energi versus inte tar energi och insett att jag har en fenomenal man i mitt liv. Visserligen INSÅG jag inte det idag utan har vetat det i hela 1,5 år. Snabbt tiden går när man har roligt liksom. Men ni vet när man tänker på det lite extra, att hur fick jag honom?! Tänker på det iofs varje dag, kan ej fortfarande heller förstå det lol. He too good to be true! Och nu läser han på andra sidan skärmen och rodnar lite. Sorry.

Idag skall jag på riktigt inte göra annat än äta kex. Och glass. Jag måste vräka ur mig all negativ energi jag läst på sociala medier idag och också tyvärr sugit åt mig av som en svamp. Ibland är enda sättet för mig att vräka ut negativt genom att vräka in sötsaker. Så äre. Imorgon tänkte jag t.o.m. dricka öl. Vi får se om jag somnar 21. Ha det!


// Today I've been eating cookies and soon I'll go to the store to buy and eat some more. I had a meeting and photo shoot with the Luonnonkaunis team today, I've been practicing dog stuff with Berran who photo bombed my photos hehe, I've been SO annoyed by so many things, been thinking about life and people who steal and give energy and then I've realized that I have a phenomenal man in my life. Or I didn't REALIZE it today, I've known it for the past 1,5 years. Time goes by so fast when you're having fun. But you know how you sometimes think about it more, how did I get him?! I think about it every day actually, I still don't know how I've been so lucky. He too good to be true! And now he is reading this and blushing. Sorry.

Today I seriously won't do anything else but eat cookies. And ice cream. I need to get out all the negative energy that I got from being on social media today and unfortunately I really made it all about me. Me being bad, me being lame, blabla. Sometimes the only way for me to get the negative stuff out, is to put in some sweet stuff (cookies, ice cream). Tomorrow I might have a beer or two. We'll see if I fall asleep at 9 pm. Have a good one!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog