torsdag 5 mars 2020

Lite mera svenska tack!


Hej vänner! Det här är ett riktigt ointressant blogginlägg men jag tycker om *system* och därför känner jag att jag MÅSTE skriva ut det här innan jag gör något. Jobbigt att vara en som alltid måste förklara sig haha men men kanske det är OK?

Eftersom att Grön i Åbo = svenska och de flesta som läser min blogg gör det på svenska, kommer jag att byta bloggrubrikerna till svenska. Så här syns jag också bättre på google vilket gynnar mig på alla sätt - sökorden leder mer sannolikt hit då än om rubrikerna är på engelska på Internet där det mesta andra också är på engelska. SÅ! Jag försöker sökmotoroptimera (tusen tack Jennifer för en fantastisk blogg om det) och framförallt göra den mer läsarvänlig den här bloggen! Vill ju leva på den liksom men om jag skall göra det måste min trafik från google öka! Så, så ni vet. Jag kommer fortsättningsvis översätta texterna också men rubrikerna blir nu mer svenskgulliga. Så som sagt, ett väldigt onödigt blogginlägg men nu vet ni i alla fall. Hare!


// Hi friends! This is not an interesting post at all but since I like *order*, I feel that I HAVE to write this before doing anything. It's tough being a person who feels the need to explain everything I do haha but but maybe that's OK?

Since Grön i Åbo = Swedish and since most of my readers read the Swedish part, I will change the headlines for the blog posts to Swedish. This way I will get more visibility on google which makes all the difference - I will most likely get more readers from google if the articles have Swedish names than English ones, since the Internet seems to be full of English. So! I try to work with some SEO as you can see (thank you Jennifer for a great blog about that) and most of all I just try to make this blog more reader friendly! I mean I want to make a living from it but to do that I really need the help of google! Just so you know. I will however keep translating these posts for you, I'll just write the headlines in Swedish. And when I link from Instagram, it will be in English! So no worries : ) Have a great one!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog