lördag 28 mars 2020

Shoppa ditt skafferi - en linsgryta med korn
Dags att shoppa skafferiet igen. Jag bad min syster köpa ohrahelmi (korn) åt mig men i övrigt använde jag vad jag råkade hitta hemma. Har man t.o.m. bara lite i skafferiet kan det bra hända att man ändå lyckas hitta på ett nytt recept! Har du shoppat ditt skafferi på sistone? Vad har du lagat?

Jag stekte lite lök i olja, slängde i linser och vatten och sedan kokosmjölk och en massa olika kryddor jag hittade - torkad ingefära, kummin, curry osv. Slängde på lite hampafrön, alfalfagroddar och näringsjäst för extra näringsämnen. Gott! Enkelt! Praktiskt taget gratis! Typ.


// Time to shop your pantry again. I asked my sister to buy the ohrahelmi package but otherwise I only used food I found at home. If you have even just a few ingredients, it's still possible to come up with new recipe ideas! Have you been shopping your pantry lately? What did you make?

I fried some onion in oil, added lentils and water, then the coconut milk and lots of spices I found - dried ginger, cumin, curry etc. I also added some hemp seeds, alfalfa sprouts and nutritional yeast for some more nutrients. Good! Easy! Basically free!

Skicka en kommentar

Använder Blogger.

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog