CONTACT

E-MAIL: groniabo@gmail.comVEM, VAD, VARFÖR?

Grön i Åbo är en blogg om ekologisk hållbarhet och livsstilen Zero Waste driven av mig, Julia Degerth. Jag startade bloggen i juli, 2015 då jag bestämde mig för att dela med mig av enkla vardagliga tips hur man kan rädda vår planet varje dag. Mitt mål var att ta ner bloggen på en nivå som känns bekväm för alla.

Ekologisk hållbarhet är ett stort intresse för mig och det som jag, ända sedan jag var 11 år gammal, har arbetat och velat inspirera andra med. Jag tycker det är viktigt att berätta för andra om de problem vår planet står inför och fungera som en ögonöppnare till en alternativ livsstil. Jag önskade mig liksom en kompost till 13-årsdagen, haha! Att höra att någon tagit till sig av den information jag förmedlar är helt underbart, när människor berättar att de lärt sig och börjat tänka och/eller göra olikt från tidigare, och då åt det gröna hållet. Och det är det jag vill göra, förmedla kunskap, inspiration och idéer om hållbar livsstil.

Min blogg vann Årets nykomling på blogg-galan 2015, samt blev nominerad till Årets inspiratör på blogg-galan 2016. Bloggen är också med på listan “Inspiratörer för hållbar livsstil 2017”. På våren 2018 medverkade jag i den finska Facebook-kanalen Kioski i en minidokumentär som fick över 238 000 visningar. (ni hittar klippet här)

MITT FÖRETAG
​I oktober 2017 startade jag mitt företag efter många månader av att ha funderat över saken. Tanken vaknade i mig då jag började få otaliga förfrågningar om att föreläsa om att leva enligt Zero Waste. Jag insåg att det kunde bli ett nytt yrke och eftersom jag älskar att tala framför publik kändes det helt rätt. Både före och efter att jag registrerat mitt företag fick jag många mail om olika samarbeten. Det kunde handla om föreläsningar i en annan stad, att medverka på en videokanal på sociala medier, att ställa upp för intervjuer. Väldigt mycket.

Det största och viktigaste för mitt företag har ändå varit föreläsningarna om en skräpfri livsstil, de produktsamarbeten jag fått göra och det hittills härligaste erbjudandet jag fått: att skriva en egen bok om Zero Waste. Boken kom ut i januari 2019.LÅT OSS JOBBA IHOP!
​Jag gör betalda samarbeten med företag som delar mina värderingar. Jag skriver gärna om mina favoritprodukter och testar gärna nya för att lära mig mer. I mina samarbeten ingår alltid vackra bilder samt väluttänkta texter på svenska och engelska. Det är viktigt för mig att samarbetet jag gör är av intresse också för bloggens läsare, eller alternativt de följare jag har på Instagram eller Facebook. Det är också viktigt att jag faktiskt på riktigt står för det jag gör reklam för. Jag är en ärlig person och har därför även en ärlig kanal. Jag säljer även annonsplatser på min blogg för företag som vill göra reklam som känns relevant för bloggen.

Jag märker ut alla mina betalda samarbeten tydligt eftersom jag inte stöder smygreklam.

Om du vill arbeta tillsammans med mig, antingen i form av en föreläsning, ett samarbete, en annonsplats eller något annat, är du mer än välkommen att ta kontakt genom att maila mig på groniabo@gmail.com eller via formuläret nedan. Eftersom jag har ett företag kan jag även fakturera, vilket gör processen betydligt enklare för alla parter.​


TIDIGARE SAMARBETSPARTNERS

dECOfunction
Efter Nio
Fabbes Café
Greenlily
Hakki Design
Huili-lehti
Kioski
Marthaförbundet
Natur och Miljö
Ole Hyvä lunnontuote
ResQ App
Ruohonjuuri
Schildts och Söderström
ShareIt BloxCar
Sukhimatot
Ålands Natur och Miljö
ÅUF


Jag ser framemot att lära känna dig, arbeta ihop med dig och förhoppningsvis även bli en vän till dig livet ut.
Julia Degerth
Använder Blogger.

Social

latest on Instagram @groniabo

Search This Blog